2777
2789

سلام نذر کردم چله شهدا بگیرم برای دخترای مجرد ب نیت ازدواج موفق زیارت عاشورا بخونم و هدیه بدم به شهدا.

اسم بگید و اولین خواستگاری ک براتون اومد یاد من بیفتید برای ازدواج منم دعاکنید. مرسی

از 5 اسفند روز تولد امام حسین شروع میکنم.     روز عشق هم هست ان شالله که خدا قبول میکنه.

اقا امام زمان

1-شهید ابراهیم هادی

2-شهید سعید سامانلو

3-شهید نوید صفری

4-شهید علی حاتمی

5-شهید مجتبی علمدار

6-شهید محمدرضا تورجی زاده

7-شهید رسول خلیلی

8-شهید حجت الله رحیمی

9-شهید حمید سیاهکالی مرادی

10-شهید محمود رضا بیضایی

11-شهید حاج علی محمدی پور

12-شهید عباس بابایی

13-شهید حسین همدانی

14-شهید سید احمدپلارک

15-شهید محمد جهان آرا

16-شهید احمد کشوری

17-شهید علی اکبر شیرودی

18-شهید مهدی باکری

19-شهید ابراهیم همت

20-شهید مهدی زین الدین

21-شهید سید میرحسین امیرخواه

22-شهید عباسعلی قدرتی

23-شهید مسلم فراهانی

24-شهید حسن عبدالله زاده

25-شهید سید حسن فاطمی

26-شهید علیرضا یاسینی

27-شهید منصور مهدوی نیاکی

28-شهید محسن حججی

29-شهید محمد مسرور

30-شهید محمدحسین محمدخانی

31-شهید علی جهان یاری

32-شهید محمدرضا شفیعی

33-شهید مهدی علیدوست

34-شهید سردار سلیمانی

35-شهید محمد معماریان

36-شهید علی ذاکری

37-شهید عبدالحسین برونسی

38-شهید شاهرخ ضرغام

39-شهید سید ا‌براهیم تارا

40-شهید محمدعلی مجتهدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه ی یه عقد ناموفق دارم دیگه از 

ازدواج میترسم 😔

برام دعا کن زهرا اسممه 31 سالمه

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

سلام. ای جان. ممنون از محبت و دعوتت. ایشالا حاجت روا و عاقبت بخیر بشی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
این تاپیک اومدی؟اگ نه بیازود

نه نیومدم عزیزم

حس و حال هیچیو ندارم 😔

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕