سه قلو باردار شده، قرار بود یکیشو بر دارن دوتاش بمونه،دکتر گفته چون کیسه آب و جفتشون یکیه نمیشه این کارو کرد و چون جثه خودشم ریز و ظریفه نمیتونه سه تاشو نگه داره، باید سه تاشونو بندازه ، گریه
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا
ببخشید صاحب تاپیک من از شیوا جون اینجا سوال میپرسم شیوا یه پست ازت دیدم مال چند سال پیش که در مورد کم کاری تیروئید تو دوران بارداری اولت بود گفته بودی اینکه متوجه شدی تو بارداری کم کاری داری برای منم این اتفاق افتاده و الان خیلی نگران هوش بچم هستم ببخشید که میپرسم ولی آیا فکر میکنی هوش دخترت خوبه و به نسبت دختر دومت که کم کاری نداشته هوش کدوم بیشتره و اینکه خود بچه دچار کم کاری تیروئید نشده؟؟؟
نمیدونم ولی خیلی عجیب هست به هر حال دنیا پر از این چیز های عجیب شده بهتره با دکتر دیگه ای هم حرف بزنه بعد اینکار رو بکنه به هر حال خدا کمکش کنه خیلی سخته سعی کن ارومش کنی ایشالله دوباره باردار میشه و به سر انجام میرسه
وبلاگ نینی عزیزم که بعد از دوسال انتظار اومده تو دل مامانش http://dalimaman.niniweblog.com/
فعلا که انقد حالش بده میگه من غلط بکنم سمت بچه دار شدن برم دیگه
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا
ببخشید مهرنوش جان، مرمر نگرانه، جوابشو کامل میدم خواستی بعدا پاک کن مرمر من هفته چهار فهمیدم تی اس اچم 11 س، سریع رفتم پیش فوق تخصص غدد، روزی یه لووتیروکسین و مکمل سلنیوم تجویز کرد بعد یه ماه کاملا نرمال شد دکتر گفت مهم اینه تا قبل هفته 13 نرمال بشه بعد اونم دیگه تیرویید جنین کار میکنه خودش دوز قرصمم کمتر کرد انگار دخترم کاملا نرمال و باهوشه، مثل اولی، حتی یه وقتایی حس میکم بهتره کم کاری تیرویید هم نداشت.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
ممنون شیوا جون که گفتی عزیزم بله منم بعد قرص خوردم و الان میزانش نرماله فقط نگران بچه و هوشش بودم و اینکه نکنه اون هم کم کاری بگیره بازم ممنون که جواب دادی عزیزم
لحظه ی دیداد نزدیک است...باز من دیوانه ام ،مستم...باز می لرزد دلم،دستم...باز گویی در جهان دیگری هستم...های نخراش به غفلت گونه ام را نیغ...های نپریش صفای زلفکم را دست...و ابرویم را نریز ای دل...ای نخورده مست...لحظه ی دیداد نزدیک است...
شاید بنابه دلیل دیگه ای میخاد سقط کنه ولی به شما اینطور میگه!علم اینقدر پیشرفت کرده جنین وتو شکم مادر جراحی میکنن!این موردی هم که شما داری میگی اورژانسی نیست و آه حل داره!خیلی راحت میشه دوقلوها رو حداقل نگه داشت بهتره اگر دلیل دیگه ای.روبرو نیست ازمایشهای غربالگری و...روبده وبا دکتر حاذق تری مشورت کنه