2777
2789
عنوان

بنده خدا دختر خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 48 بازدید | 42 پست
مگه الکیه‌ که واسه اینکه چثه ش کوچیک بچه هاشو‌ بندازه !! چه‌ چیزا که آدم نمیبینه !!
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
کیسه آب و جفتشون یکیه، دکتر گفته نمیتونن از یه جفت تغذیه کنن
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه قلوی تک کیسه ای نداریم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
حتی بوده دو قلوها یکی از جنینا مرده یکی زنده ولی بارداری ادامه داشته تا آخر !
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
من خواهرم چهار قلو داشت یکیشون همون اولا از بین رفته بود ولی تا زایمان مونده بودش

هستم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
کامل رشد نکرده، احتمال این که ناقص به دنیا بیاد هست،و اینکه دوتای دیگه هم نمیتونن خوب تغذیه بشن از یه جفت
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
البته چهار قلوی خواهرم تو چهار کیسه بودن
تازه فهمیدن سه قلو هستن،ماه پیش که سونو رفته بوده گفتن دوقلوان این سری فهمیدن سه قلوان
آخه اگه یکیشون کاملا رشد نمیکردو از بین میرفت خوب بود،ولی ناقصه و از حفت تغذیه میکنه، چون یک جفت هم بیشتر ندارن به دوتای دیگه هم مواد غذایی نمیرسه