2777
2789
عنوان

مامانم سخته شه خونشون چیزی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2994 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

،😂😂دانشجو خیلی بدبخته بخدا...همش غذا ی بیرون و ساندویچ و اینا میخورم

تازه من بدبخت تو ارزونی و روزانه میخوندم. همون دوتا تیکه مرغم ازم دریغ می کرد

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
حقیقت تلخ اینه که همیشه والدین منطقی نیستن و همیشه حق با اونها نیست 

من نمیگم حق باهاشون هست. ولی یه مشکلی وجود داره به هر صورت. ممکنه مادر بیش از حد زودرنج باشه و بی مورد حساس شده باشه. نکته ی مهم اینه که این خانم دلش میخواد مشکلش با مادرش حل بشه و از این وضعیت ناراضی هست. باید دنبال راه حلش باشه نه اینکه بشینه بگه حتما حق با خودمه و مادرم مقصره. اینجوری که چیزی حل نمیشه. انتخاب آدما با هم متفاوته

ینی یه زن اندازه یه جعبه شیرینی از درامد شوهرش سهم نداره که بحث حلال و حرومو میکشی وسط؟

اسلام میگه حتی یه دونه برنج هم بدون اجازه شوهر از خونه نباید بره بیرون اگه از پول شوهر بخواد خرج شه وگرنه حرومه من مامانم قرمه سبزی خیلی دوست داره میاد پیشم درست میکنم موقع رفتن به همسرم میگه میگه بده ببره اینکه دیگه گفتن نمی‌خواد اما مادرم میگه باید بدونه حتی به مادر خودش هم بخوام بدم بهش میگه

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

الان نه تنها مشکل اسی حل نشد، دو سه تا مشکل دیگه هم براش پیدا شد😂😂😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
شما که جانماز آب میکشید خوبید  بیچاره اومده داره از رفتار بد مادرش میگه  تو واسش تسبیح د ...

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

ببینید چقد توهین 

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
اسلام میگه حتی یه دونه برنج هم بدون اجازه شوهر از خونه نباید بره بیرون اگه از پول شوهر بخواد خرج شه ...

نه خواهر من! 

شوهر وظیفشه به زن مخارج زندگیشو بده تو اسلام لهش میگن نفقه اون پول حق زنه و میتونه اتیشش بزنه و میتونه خرج مامان خودش کنه!!!

اون مثالی هم که زدی شان و شخصیت خودتو میاره پایین که برا یه دونه برنجم کسب اجازه میکنی....

اسلام میگه زن بی اذن شوهرش نمیتونه خارج از خونه بشه شمام همینی؟

اسلام میگه مرد میتونه ۴ تا زن داشته باشه شما اوکی هستی؟؟؟

اسلام میگه مرد اگه بچشو کشت چون بچه مال خودشه دیه و مجازاتی نداره ...سما قبول داری؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
نه خواهر من!  شوهر وظیفشه به زن مخارج زندگیشو بده تو اسلام لهش میگن نفقه اون پول حق زنه و میتو ...

عزیز جان ول کن 

اینجور آدما مغزشون در همین خد متوجه اسلام شده 

اسلام خیلی چیزای دیگه هم گفته چرا اونا رو انجام نمیدن؟؟؟؟

داعشی که شاخ و دم نداره 

به خدا قسم اسلامی که پیامبر آورد این نبود،والله اسلام دین انسانیته،والله که اسلام راه رهایی از دنیاست ولی این آدم ها اسلام رو هم چپه کردن 

بعد شوهرت راضیه ک از پولش برا خونوادت هر دفه شیرینی میخری

وا...قراره مگه شوهر راضی باشه؟!توروخدا بریزید بیرون این افکار پوسیده و مضحک و سنتی و 

تو کل دنیا زن و مرد از همه چیز مساوی سهم دارن 

مرد کیه که بخواد راضی باشه...اونم مردهای الان که قبل خواستگاری اول آمار پول و ثروت و خونه های  بابات و درمیارن بعد آمار حقوق خودتو و چقدر بهت ارث میرسه و ...

مردهای الان مرد نیستن باید برن شبا کنار مردها بخوابند.

جمع کنید این افکار چرت و پرت و که به نی نی سایت سرایت نکنه تو قرن ۲۰۲۲...