2777
2789
عنوان

مامانم سخته شه خونشون چیزی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 2994 بازدید | 95 پست
چرا اینجورین...واقعا😔

نمیدونم والا همیشه جونمم براش میدادم خیلی دوستش داشتم و دارم ولی اون دریغ از یه ذره محبت😞😩

حالا اولش اینجوری بود بعد که دید با بی محلی هم میرم خونش، چه بلاهایی که سرم نیاورد حتی یه بار بیرونم کرد

برا خودت متاسف باش خانوم. برای بچه هات و نسل خودت متاسف باش ک فرق حلال حرومو نمی دونند فرق لقمه پاک ...

ینی یه زن اندازه یه جعبه شیرینی از درامد شوهرش سهم نداره که بحث حلال و حرومو میکشی وسط؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوکیلی اگر مادرشوهر همچین کاری میکرد، این همه فلسفه برای توجیه رفتارش می یافتند؟! 

آخه بچه ی خود آدم خیلی فرق داره با بچه ی آدمای دیگه. حتما حتما یه مشکلی پیش اومده که مادرش که قبلا باهاش خوب‌ بوده الآن اینطوری رفتار میکنه

واقعا؟ ینی به نظرتون یه بار اینجوری جواب بدم

اینبار اصلا بهشون نگو که میخوام بیام خونه تون، خودشون هم گفتن قبول نکن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
نمیدونم شاید ازدواج کردی اوایل کم رفتی پیشش یا یه وقتی مریض بوده نیاز داشته نرفتی سر بزنی کمکش کنی. ...

یه بار گفتم....بعد تا یه مدت تعارف های الکی می‌کنه ...مثلاً میگه بیا خونمون و اینا بعد که میگم شاید بیام میگه البته بازم هر جور خودت صلاح میدونی

خیلی سخته ...پس این واقعیته که همه ی ما تنهاییم

یاد دوران دانشجویی خودم افتادم. اگر به مامانم میگفتم یه تیکه گوشت یا مرغ بده من ببرم خوابگاه جنگ جهانی راه میفتاد 😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
برا خودت متاسف باش خانوم. برای بچه هات و نسل خودت متاسف باش ک فرق حلال حرومو نمی دونند فرق لقمه پاک ...

شما که جانماز آب میکشید خوبید 

بیچاره اومده داره از رفتار بد مادرش میگه 

تو واسش تسبیح درمیاری؟؟؟؟؟

نمیتونی کمک کنی دهنتو ببند 

اگر خیلی مسلمونی دل نشکون نمیخواد واسه آب خوردن از شوهرت اجازه بگیری 

اسلام رو همین شماها به گند کشیدین که کارمون به اینجا رسیده 

یه مشت متحجر که از مسلمون بودن فقط همین حرفا رو بلدین 

پیامبر ما پیامبر رحمت و مهربانی بوده هیچ وقتم به حلال و حروم بودن نون بقیه کار نداشته 

عین قاشق نشسته خودتو میندازی وسط تاپیک 

مذهبی نمای بدبخت 

انشالله نسلتون منقرض بشه بلکه اسلام از دستتون نفس راحت بکشه 

داعش هیچ فرقی با امثال شماها نداره 

مامان منم تا بی پول بودم محلم نمیداد راضی نمیشد برم خونشون.الان ک وضعیتم یکم تغییر کرده همش پیگیرمه ...

واي من مادرشوهرم اينجوريه كلا هرطرف كه واسش بصرفه ميره اونور هركي براش بخره ببره باهاش خوبه ولي غير اين باشه اصلا محل نميده 

سوال منم از شما نبود. دقیقا ب بقیه چه ک ب جا اسی جواب میدن.

عزیزم تبادل نظرمیدونی یعنی چی؟؟؟ اون فلش ریپلای هم واسه ی همه ی پستاهست شمانمیتونی تعیین کنی کی جوابتوبده وکی جوابتونده 

جنبه ی تبادل نظرنداری پست نذار😊

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آخه بچه ی خود آدم خیلی فرق داره با بچه ی آدمای دیگه. حتما حتما یه مشکلی پیش اومده که مادرش که قبلا ب ...

حقیقت تلخ اینه که همیشه والدین منطقی نیستن و همیشه حق با اونها نیست 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
اونا چی خونه شما می یان یا روی اومدن ندارن؟؟کارهایی که خودت می تونی انجام بدی به مامانت نگو یه کوچول ...

نه ...خیلی کم میان ...ولی بخدا هر وقت میاد سعی میکنم بهترین چیز هارو بزارم جلوش

یه بار گفتم....بعد تا یه مدت تعارف های الکی می‌کنه ...مثلاً میگه بیا خونمون و اینا بعد که میگم شاید ...

عیبی نداره تو برو براش کادویی چیزی بگیر که دوست داشته باشه. بغلش کن بگو دوست دارم زیاد ببینمت از این به بعد