2777
2789
عنوان

مامانم سخته شه خونشون چیزی بخورم

2956 بازدید | 95 پست

مامانم سخته شه خونشون چیزی بخورم

دیروز برف سنگین اومده بود منم خونم با تهران دوساعت  فاصله داره ... دانشگاهم تهرانه. مادرم خونش تهرانه..اومده بودم با مامانم کارای دانشگاهمو بکنم چون دارم تمام میشم...بعد که کارامو کردیم تا عصر طول کشید بعد گفتم دو ساعت دگه قطار میاد که برم شهر محل زندگی م...گفتم تا قطار میاد بیام خونتون استراحت کنم...بعد گفت نه برو توی ایستگاه منتظر بمون تا قطار. بیاد ...گفتم خسته ام ....گفت اشکال ندارد روی صندلی های اونجا بخاب..بعدم گفتم گشنمه  گفت برو پیتزا بخر ...گفتم همش دارم غذا بیرون میخورم گفت ینی میخوای غذای خونه مارو بخوری...در صورتی که هر وقت میرم خونشون خودم همیشه از بیرون غذا میگیرم ....حتی اگه چیزی نگیرمم همیشه یه جعبه شیرینی دستمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا 😐😐

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چرا اینجوری کرد؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏