2777
2789
عنوان

دختر۱۴ ساله😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 112 پست
تاپیک تو پربازدید هاست دختر ۱۴ ساله ای که حامله شده بود و یه عده میگفتن عب نداره و مایی که میگفتیم گ ...

یا خدا .. دختره ۱۴ ساله باردار بوده 😳

ترکید یا نه؟

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
چ حسی داری انقد زود ازدواج کردی؟

حس حماقت  

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک تو پربازدید هاست دختر ۱۴ ساله ای که حامله شده بود و یه عده میگفتن عب نداره و مایی که میگفتیم گ ...

عیب ک داره اون دختره ضربه دیده در اصل 

ولی همه چی هم تقصیر پدر مادرا نیست 

من خودم چن روزی هست که نظرم اینطوری شده 

🕊️برام صلوات بفرستید 
یا خدا .. دختره ۱۴ ساله باردار بوده 😳 ترکید یا نه؟

دارم فکرمیکنم دختر چهارده ساله به اون بچگی چحوری مسئولیت یه زندگی مشترک داره بدوش میکشه وبقیه هم تشویقش مبکنن

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
آقا حالا لا به لای این بحثا یه دختر ۱۶ساله همسایه دختر عمم  چون نذاشتن ازدواج بکنه رفت خودکشی ...

خب عزیزم بچه که از هوا بالغ نمیشه 

حتما تو خانواده به تربیت بچه اهمیت ندادن که دچار بلوغ جنسی زودرس شده 

من نمیدونم چرا ادما به سرک نکشیدن تو کار بقیه عادت نمیکنن. ول کنین بابا کار درستی نیس ازدواج زود ی ...

مشکل اینجاس که خانواده ها مجبور میکنن و تاوانش رو باید اون دختر بیچاره ای که تو محدودیت و بچگی به سر میبره بده😔

شوهرش بدی اره دیگه  نوه عمه من ۱۲سالگی نامزد کرد من ۱۵سالم بود  عید اومدن خونه مون انقدر ...

وای خداایندیگه اخرحماقته، میگفتی ازحماقتتون طرفداری میکنی پزمیدی؟!!! من 17سالگی ازدواج کردم هنوزم خودمولعنت میکنم  

تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی می‌مونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴