2777
2789

فقط قم و تهران عکس رنگی رحم رو با بیحسی و بیهوشی انجام میدن وقتی میگن انقد درد داره چرا تو جایی مثل کرمان هم با بیهوشی و بیحسی انجام نمیدن😭😭چند وقته پروسه آی یو آی رو از ترس همین عکس دارم عقب میندازم

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰

مگه کجایی هستی شما 

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازیزدپرس وجوکردی ؟ احتمالاتوی یزدهم باشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مگه کجایی هستی شما 

کرمان

لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘⁦❤️⁩ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
ازیزدپرس وجوکردی ؟ احتمالاتوی یزدهم باشه 

نه هنوز

همه جا داره.ولی عکس رنگی انچنان دردم نداره ها.مثل دل درد پریودی البته اگه لوله ات مسدود باشه درد داره.وگرنه یکم دل درده.بیشتر فکرکنم ترس داری

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
آی یو آی حتما عکس رنگی میخواد مگه؟

بدون عکس هم میشه اما ریسکش بالاس اول عکس بگیریم که مطمعن شم لوله ها بسته نیس بهتره

اینجا فکر کنم انجام میدن

کجا