khanomieaqamoun مدیر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 عنوان جاهای دیدنی شیراز؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2561 بازدید | 29 پست من برای عید قراره که برم شیراز اما میگن توی عید جاهای دیدنی شیراز خیلی شلوغه راسته؟ 1401/11/27 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1867 عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1485 عزیزم ورودی هاشون الان چنده؟ با اینکه شیرازیم خیلی وقته نرفتم دیگه نمیدونم عزیز من شیراز نیستم ولی عاشقشم
khanomieaqamoun مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 اره بزا اردیبهشت بیا البتع اونموقع همشلوغه😂 زنگ زدم هتل گفت اردیبهشت شلوغ تررره
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 زنگ زدم هتل گفت اردیبهشت شلوغ تررره گفتم ک اونموقع هم شلوغه😂 •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
khanomieaqamoun مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 عزیزم اردیبهشت شیراز خوده بهشته ارامگاه حافظ و سعدی باغ ارم باغ دلگشا ارگ کریم خان دروازه قرآن نقش ر ... اخ دلم رفت
78hana78 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 2724 جان میگم باغ وحش هم می تونید برید عزیزممرودشت هست حال نداشتم کامل تایپ کنم😁 تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍
khanomieaqamoun مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 صف میکشن واسه بلیط . کلی وقت هدر میره بده که
khanomieaqamoun مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 عید نیای بهتره بزار تابستون شیراز خیلی شلوغ میشه عیدها پارسال که مسافرا شیراز رو ترکوندن همه جا رو ... حییییف
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 تابستون میام خوش اومدی گل •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
khanomieaqamoun مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 وای من عاشق شیرازم جوری ک دوسددارم برم اونجا زندگی کنم منننننننننننننننننننننم
khanomieaqamoun مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 خوش اومدی گل فدات شم ..بهترین منطقه کجاس برا خونه گرفتن؟
khanomieaqamoun مدیر استارتر عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 171 میگم باغ وحش هم می تونید برید عزیزم مرودشت هست حال نداشتم کامل تایپ کنم😁 وای منم یه رگه شیرازی دارماااااااااااااااحال ندارم سرچ کنم