2777
2789
عنوان

قرص لاغری 😱

695 بازدید | 20 پست

سلام خانوما کسی قرص لاغری گلوریا استفاده کرده درب طلاییی؟تروخدا بگین من کم کاری تیروئید دارم اصلا باهیچی لاغر نمیشم‌میخوام‌ این قرص استفاده کنم

تجربه داشتین 🙏 لطفاً بگین 🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا مختل بشه؟ میشه توضیح بدی

عزیزم داخلش شیشه داره 

انرژی کاذب بهت میده روزای اول که حس خیلی خوبی داری خوشحالی همش بعد کم کم تبدیل به افسردگی میشه 

یه لقمه غذا از گلو پایین نمیره بدون غذا کل روز انرژی داری شبا تا صبح بی خوابی میکشی ضربان قلب میره بالا به شدت 

بعد از اونم میبینی که معتاد شدی وابسته این قرص شدی نه بخاطر لاغری بخاطر اون انرژی که میده معتادش میشی زندگی آدم و مختل میکنه

عزیزم داخلش شیشه داره  انرژی کاذب بهت میده روزای اول که حس خیلی خوبی داری خوشحالی همش بعد کم ک ...

شما تجربه ی استفاده از قرص داشتی؟ 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
اره عزیزم یه سال تمام خوردم داغون کرد روح و روان مو 

یک سال تمااام😥

ببخشید مگه چقدر اضافه وزن داشتی؟

من دیروز سفارش دادم 

یک سال تمااام😥 ببخشید مگه چقدر اضافه وزن داشتی؟ من دیروز سفارش دادم 

عزیزم کلا دو کلیو اضافه وزن داشتم اولش بخاطر لاغری خوردم بعد دیگه واسه کم کردن وزن نمی‌خوردم اون انرژی و هیجان کاذبی که داشت خیلی خوب بود همش می‌خوردم

اره عزیزم یه سال تمام خوردم داغون کرد روح و روان مو 

چه قرصایی استفاده کردی شما؟

من ویکتوریا اسلیم سفارش دادم 

من فقط گلوریا و بلوبری خوردم بلوبری خوب بود اما گلوریا همش شیشس

آره گلوریا رو بهم گفتن خیلی خیلی قویه و الان اصلا اصلش نیست ،نباید گلوریا بهتون معرفی میکردن....من اولش ده تا دونه ویکتوریا گرفتم از نصف کپسول شروع به مصرف کردم اوکی بودم فقط دهنم خشک میشد و به شدت بی اشتها میشدم