توروخدا جواببب بدینننن مامانایی که هفته های اخربارداریتون بود ترشح ژله با هاله قهوه ای دفع کردین بعد چند روز زایمان کردین؟
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای من هاله قهوه ای نداشت،ولی حدود یک هفته بعدش کیسه آبم پاره شد
دردم داشتی؟؟ منظم بود
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
دردات منظم بود؟؟اصن درد داشتی من که از دیروز ترشح داشتم امروز ساعت ۹ دردم گرف تا الان هیچ دردی ندارم
دردات منظم بود؟؟اصن درد داشتی من که از دیروز ترشح داشتم امروز ساعت ۹ دردم گرف تا الان هیچ دردی ندارم
اره زیر دلم تیر میکشید عین تو بعد یه هفته یکم ترشم زیادتر شد اون ترشح ژله ای مثلا اندازه کف دست اومد بعدش دردام شروع شد ساعت ۹شب دردام شروع شد رفته رفته منظم تر شد بعدش ۳بعد از ظهر دخترم بدنیا اومد من زایمانم خیلی راحت بود
اره زیر دلم تیر میکشید عین تو بعد یه هفته یکم ترشم زیادتر شد اون ترشح ژله ای مثلا اندازه کف دست اومد ...
مرسی گلم پس منتظر درد باشم فعلا که دردام منظم نیست درد پریودی دارم به کمرم میزنه حالم بد میشه ولی منظم نیست هر چهار ساعت ۵ ساعت یبار میگیره ول میکنه
هفته چندمی؟ نگران نباش تا ۴۲هفته وقت داری ورزش و اینا داری دکترت ورزش و پیاده روی داده؟
نه بابا تا ۴۲ هفته صبر نمیکنم همون ۴۰ هفته تمام شدم میرم بیمارستان
۳۸ هفته و یه روزم ورزش نمیکنم نفسم میگیره پاهام ورم داره نمتونم پیاده روی کنم دکترم گفت برو پیاده روی منتظرم هوا خوب شه برم پیاده روی