2777
2789
عنوان

دهن دوستم خیلییی بوو میدههه روم نمیشه بهش بگم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 41 پست

بوی دهنو میشه تحمل کرد با بوی عرق چیکار میکنید..من همکارم همش اینجوریه واقعا تحملش برام سخته از عطرم بدش میاد میگه سردرد میگیرم 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
نه یه چن باری باهم رفتیم غذا خوردیم خوب شد مثل قبلش بو نمیداد

مال منم اونجوری که رفتم دندون پزشکی گفت اصلا مسواک می‌زنی شیش تا ترمیم سه تاروکش دوتا عصب کشی😂😂

اره بابا تو خوبی بزن ب چاک😐😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرمشکلی هم ک داشته باشه یعنی خانوادش و اطرافیانش بهش نمیگن ک بخواد رفع کنه؟بالاخره نمیشه همه رو ازار بده ک

من واقعا حالت تهوع میگیرم از این موضوع هرجوری شده بهش بگو

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

یکی از دوستای همکلاسی منم اینجور بود به شدت بوی بدی داشت همه بچه ها عاصی شده بودن هیچکسم روش نمیشد بگه بهش 

فقط من یه بار برا اینکه مسئله رو غیر مستقیم بگم بهش گفتم وای من صبح یادم رفت مسواک بزنم که و..

بعد گفتم راسی تو میزنی همیشه ،گف آره میزنم 😐

اخرشم نشد درست و حسابی بگیم دو سال همونجور زجر 

اتفاقا اون روز بهش ادامش دادم خورد این جواب داد

فکر کنم واسه ارامش خودتم که شده هر روز باید ادامس بخری بهش بدی 😂😂

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
هرمشکلی هم ک داشته باشه یعنی خانوادش و اطرافیانش بهش نمیگن ک بخواد رفع کنه؟بالاخره نمیشه همه رو ازار ...

همینو بگو من ی دوباری اینجور شدم بخدا مامانمو و خاهرم ب روم اوردن نمیزارن برم بیرون کس دیگه ای ب روم بیاره 

جدا از اون ادم معمولا حس میکنه دهنش بو میده ولی نمیدونم چجور این خودش متوجه نمیشههههه