2777
2789
عزیز شما شبا میبستین؟ و باید حتما ۸ساعت بشه ؟ و اینکه هر شب به یکی از،دستات میبستی یا دو تا کش،داشتی ...

من کل روز و شب می بستم و فقط موقع بیرون رفتن در می آوردم دو تا کش میخوای یکی دست و پای مخالفش میندازی 

از دست غالب شروع میکنی مثلا اگه راست دستی اولین روز دست راست و پای چپ روز بعد دست چپ و پای راست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کل روز و شب می بستم و فقط موقع بیرون رفتن در می آوردم دو تا کش میخوای یکی دست و پای مخالفش مینداز ...

موقع دسشویی و...در میوردی؟خیس میشه.اگه شب تا فردا ظهر ببیندیم کفایت میکنه یا حتما ۲۴ ساعت

خدایا شکرت🙂❤
ینی جای صبونه سیب بخورم گلم؟

نه صبحانه نخوردن باعث بزرگ شدن شکم میشه👌

من صبحانه می خوردم بعد از زردچوبه 

یه رژیمم هست با سیب یک دونه صبح ناشتا یک دونه بعد از صبحانه یک دونه بعد از ناهار و یکی بعد از شام یعنی جمعا چهارتا سیب بیشتر نخور چون چربی های مههم بدنتم آب میشه

کنار صبحانه گردو هم بخور چربی سوزه 🧚🧚🌹🌹

نه صبحانه نخوردن باعث بزرگ شدن شکم میشه👌 من صبحانه می خوردم بعد از زردچوبه  یه رژیمم هست با ...

ممنون گلم من امروز شروع کردم هم سوجوک هم ناشتا زردچوبه سیب هم خوردم شیرینی هم میخام قطع کنم فقط عسل یا خرما یا چیرای بدون قند،منتهی نون رو گفتید قطع کنم صبونه بدون نون واقعا نمیدونم چی بخورم جز تخم مرغ شما چی میخوردی

خدایا شکرت🙂❤
نه صبحانه نخوردن باعث بزرگ شدن شکم میشه👌 من صبحانه می خوردم بعد از زردچوبه  یه رژیمم هست با ...

تو نی نی سایت خوندم ی خانمه ناشتا زردچوبه خورده در طول روز عرق میکرده ینی چربی سوزی من عرق نکردم

خدایا شکرت🙂❤
ممنون گلم من امروز شروع کردم هم سوجوک هم ناشتا زردچوبه سیب هم خوردم شیرینی هم میخام قطع کنم فقط عسل ...

خواهش می کنم عزیزم 💓

من نون سبوسدار و بربری می خورم چون هدفم لاغر شدن خیلی زیاد نیست فقط شکم و پهلو 

چند نمونه صبحانه هست با جو پرک،بادام زمینی،شیر،...یا مثلا مویز و گردو و..هم مقویه هم برای پوست عالیه توی نت سرچ‌کن 

عسل هم می خوری حتما اصل باشه چون بعضی از عسلها آب شکر قوام اومدست 

شیرینیجات رو قطع کنی نصف راه رو رفتی چون اکثرا زوم می کنن به حذف چربی ولی بیشتر چاقی ها دلیلش شیرینیجات و موغد قندیه🧚🧚🌹🌹

تو نی نی سایت خوندم ی خانمه ناشتا زردچوبه خورده در طول روز عرق میکرده ینی چربی سوزی من عرق نکردم

زردچوبه من وقتی با آب جوش ترکیبش می کردم زعفرانی رنگ و نارنجی پررنگ و شفاف میشد 

منم عرق می کردم 

مخصوصا وقتی پیاده روی می کردم حتی توی سرما🌹🌹🧚🧚