2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه باورش دارم که تایپک زدم

ببین جانم کلا تلقین کردن هم خیلی موثره....مدام به خودت بگو......من اصلا اشتها ندارم......ای بابا جه جوری غذا بخورم من که سیرم......اح این خوراکی ها چیه حالم بهم میخوره میبینمشون😂😂😂😂😐😐😐😐

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
شما اطلاعاتی ازش دارید؟

من اطلاعات انچنایی ندارم اما خب راجب رنگ درمانی و تاثیرش شنیدم یا نقاط حساس بدن که میتونه باعث ارامش بدن بشه، یا حتی چیزایی مث خنده درمانی که میگن خیلی از بیماری هارو از بین میبره یا تاثیر موسیقی بر بدن میبینی خبلی چیزا هست

@maaharta     عزیزم شما جواب گرفتی؟

سلام عزیزم 

بله من هم با رژیم کم کردم هم بدون رژیم وقتی می بندم سایزم کم میشه مخصوصا کمرم 

بدون رژیم هم سایزتون کم میشه هم اشتهاتون رو کم میکنه

دیشب تو اینستاگرام دیدم  به نظر من که با عقل و منطق و اصول علمی جور در نمیاد

ولی علمیه  این طب کره ای هست،  من برا دندان درد گلودرد و کلا نقاط متناظر رو میشه باهاش درمان کرد 

همین لاغری رو واقعا نتیجه گرفتم ولی کل شب و روز کش مینداختم فقط از خونه میرفتم بیرون در می آوردمش

قبول ندارم

کم بخور

هر روز ورزش کن 

صبور باش 

قطعا لاغر میشی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اره لاغر میکنه  ولی یه پزشکی تو اینستا گفته جواب میگیرین  دلم میخواد به دروغ هم شده راست ...

مطمئن باش و امتحان کن من اولین بار یک هفته ای 6 سانت دور شکمم کم شد کلی ورم داشتم همش از بین رفت من همیشه اون کسی که این طب رو معرفی کرد دعا میکنم