2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من طب سنتی هر منطقه ای صحت داره

این آخه دیگه حتی طب سنتی ام نیست ولی من باز طب سنتی ام خیلی قبول ندارم طب سنتی اگر واقعا جواب میداد قدیما این همه آدم نمیمردن طب سنتی در حد یه دمنوشی چیزی برای سرماخوردگی جوابه بنظرم

این آخه دیگه حتی طب سنتی ام نیست ولی من باز طب سنتی ام خیلی قبول ندارم طب سنتی اگر واقعا جواب میداد ...

من اتفاقا رفتم تو پیچ های کره ای تحقیق 

طبق گفته خودشون امراض خودشون رو با بستن کش درمان کردن

مثلا قرمز برا سیاتیک جواب گرفته بودند

این آخه دیگه حتی طب سنتی ام نیست ولی من باز طب سنتی ام خیلی قبول ندارم طب سنتی اگر واقعا جواب میداد ...

درسته دکتر اولویته

اما من درد پای چند سالم با حجامت طب اسلامی برطرف کردم

من اتفاقا رفتم تو پیچ های کره ای تحقیق  طبق گفته خودشون امراض خودشون رو با بستن کش درمان کردن ...

من باور نمیکنم ذره ای منطق پشتش نی چیز واقعی ای می‌بود تا الان از هزارتا رسانه اعلام میکردن جای این کش انداختنا آدم باید ورزش کنه 

درسته دکتر اولویته اما من درد پای چند سالم با حجامت طب اسلامی برطرف کردم

من خودم حجامت انجام دادم کلا تغییری نکردم ولی باز حجامت میگم مفیده ولی واقعا این کشه هیچ منطق و علمی پشتش نیست

من باور نمیکنم ذره ای منطق پشتش نی چیز واقعی ای می‌بود تا الان از هزارتا رسانه اعلام میکردن جای این ...

من امتحان می کنم. نتیجه گرفتم یا نه اینجا اعلام می کنم حتما 

شایدم نباشه