بعد از دورغ و پنهانکاری و معتاد بازی و رفیق بازی خسیس بازی بعد چند سال تصمیم ب جدایی گرفتم ک مشاوره طلاق دیروز اخرین جلسه بود.گفت نامه رو میدیم دفتر قضایی
دوست نداشتم این شکلی بشه اما وقتی نشستم خوب فک کردم دیدم عاقلانترین راه اینه وقتی من عمرو جواتجوانیم بزارم اقا برای خودش مال اموال جمع کنه حتی ی مشورت با من نمیکنه من بخاطر بچم ک ۱۱ سالش بود همه چیو تحمل کردم اما دیگه بریدم هیچ منتی هم نیست .برای همه حامی بود برای منو بچه هیچ وقت نداشت .ایندم رو هوا .اما خیلی نگران بعد طلاقم از طرفی هم زندگی بلا تکلیف و رو هوا اینده نامعلوم برام عذاب اور بود .بچم پسر ۱۲ سال میخام پیش خودم باشه چوننمیتونم بدون پسرم زندگی کنم ۹ سال تحمل کردم بخاطر پسرم اما بدتر شد ک بهتر نشد .الان کسایی ک مشاوره رفتن بعدش چقدر طول کشیدید کجاها رفتن میشه ک بچه رو بهمندن حتی از حق و حقوقم بگذرم .دادگاه تو شهری ک زندگی میکنم تا حدی حق رو ب زن میده اما استرس از الان ولم نمیکنه شماهایی کحده شدید چطور کنار اومدید از حق و حقوقتون گذشتید اینم بگم داخاست طلاق از طرف من بوده .مشاوره حقوقی یا با وکیلم صحبت میکنم کلا گیج میشم از بس تند تند حرف میزنه .روحیم داغونه دیگه حتی حوصله اینم نداره ک از دوباره تمام این مشکلات رو برای ی وکیل دیگه بگم از نو
راهنمایی میخام یا کسی ک اینجا وکیله یا جدا شده یا شرایط منو داشته .کسی هست ک ی خرده راهنماییم کنه ک چیکار کنم چی بگم دادگاه