2777
2789

بعد از دورغ و پنهانکاری و معتاد بازی و رفیق بازی خسیس بازی بعد چند سال تصمیم ب جدایی گرفتم ک مشاوره طلاق دیروز اخرین جلسه بود.گفت نامه رو میدیم دفتر قضایی

دوست نداشتم این شکلی بشه اما وقتی نشستم خوب فک کردم دیدم عاقلانترین راه اینه وقتی من عمرو جواتجوانیم بزارم اقا برای خودش مال اموال جمع کنه حتی ی مشورت با من نمیکنه من بخاطر بچم ک ۱۱ سالش بود همه چیو تحمل کردم اما دیگه بریدم هیچ منتی هم نیست .برای همه حامی بود برای منو بچه هیچ وقت نداشت .ایندم رو هوا .اما خیلی نگران بعد طلاقم از طرفی هم زندگی بلا تکلیف و رو هوا اینده نامعلوم برام عذاب اور بود .بچم پسر ۱۲ سال میخام پیش خودم باشه چون‌نمیتونم بدون پسرم زندگی کنم ۹ سال تحمل کردم بخاطر پسرم اما بدتر شد ک بهتر نشد .الان کسایی ک مشاوره رفتن بعدش چقدر طول کشیدید کجاها رفتن میشه ک بچه رو بهم‌ندن حتی از حق و حقوقم بگذرم .دادگاه تو شهری ک زندگی میکنم تا حدی حق رو ب زن میده اما استرس از الان ولم نمیکنه شماهایی ک‌حده شدید چطور کنار اومدید از حق و حقوقتون گذشتید اینم بگم داخاست طلاق از طرف من بوده .مشاوره حقوقی یا با وکیلم صحبت میکنم کلا گیج میشم از بس تند تند حرف میزنه .روحیم داغونه دیگه حتی حوصله اینم نداره ک از دوباره تمام این مشکلات رو برای ی وکیل دیگه بگم از نو 

راهنمایی میخام یا کسی ک اینجا وکیله یا جدا شده یا شرایط منو داشته .کسی هست ک ی خرده راهنماییم کنه ک چیکار کنم چی بگم دادگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت ۱۲سالشه فک کنم دیگ خودش باید تصمیم بگیره پیش کدومتون باشه مهریه و نفقه همه حق و حقوقتو بگیر هرچند ک مهریه خیلی سخت میدن چند ماه یه سکه و کلی بدو بدو ..اگر طلاق توافقی انجام بشه خیلی طول نمیکشه 

از طرفی هم اینقدر بلا سرم اورد کوتاه اومدم فک‌میکنه این رفت امد و مشاوره هم الکی هیچی زندگی رو جدی ن ...

ببخشید چجوری نشاوره طلاق رفتین مشاوره طلاق تو توافق طرفین هم میتونه دخالت کنه بعد کارو خودش به دادگاه میکشونه؟

آینده روشنه  
پسرت ۱۲سالشه فک کنم دیگ خودش باید تصمیم بگیره پیش کدومتون باشه مهریه و نفقه همه حق و حقوقتو بگیر هرچ ...

اردیبهشت ۱۲ میشه اما میگن تا ۱۵ سال پیش پدره البته اگه دادگاه صلاح بدونه .

یعنی در قبال حضانت بچه نبخشم 

البته داخاست طلاق سمت من بوده

عزیزم، الهی ک اتفاقی براتون بیفته ک ب صلاحتون باشه، ولی پسر وقتی ۱۵ ساله شد تصمیم گیری با خودشه، پسر شخصیتش در کنار پدر شکل میگیره، پسر ۱۲ ساله ماشاالله بزرگ و عاقله، خودش ان شاالله با هر دوتاتون مرتب در ارتباطه، دلم نمیاد دخالت کنم و نصیحت، ولی کاااش راهی داشت و بنیان خانواده تون رو حفظ میکردید 

ببخشید چجوری نشاوره طلاق رفتین مشاوره طلاق تو توافق طرفین هم میتونه دخالت کنه بعد کارو خودش به دادگا ...

مشاوره قبل طلاق بوده ک گفتن اول باید مشاور رجوع کنید نامه بزنه دفتر قضایی.طلاق سمت من بوده شوهر من هر جلسه پروترم میشد دید مسولیت زندگی خیلی چیزا حالیش نیست گفت وقتی جدایی رو انتخاب میکنید نامه میزنم ب دفتر قضائی 

مشاوره قبل طلاق بوده ک گفتن اول باید مشاور رجوع کنید نامه بزنه دفتر قضایی.طلاق سمت من بوده شوهر من ه ...

من اگه بخوام دادخواست طلاق ندم میتونم مشاوره طلاق برم؟ یعنی از طرف مشاور بگن بیاد سر یسری چیزا توافق کنیم برای طلاق؟ 

آینده روشنه  
عزیزم، الهی ک اتفاقی براتون بیفته ک ب صلاحتون باشه، ولی پسر وقتی ۱۵ ساله شد تصمیم گیری با خودشه، پسر ...

درسته .الان ک دارم تایپ میکنم دارم اشک میزیزم .زندگیم پر درد ه کدوم پدر وقتی بچه من محبت پدره ندیده صبح تا شب سرکار حتی خونه نمیاد برای نهار شبم میاد شام میخوره میخابه همونجا شامشم میخوره حتی بعد ما نهار ساده میخوردیم ک شام دور هم باشیم اونم ۱۲ شب 

درسته .الان ک دارم تایپ میکنم دارم اشک میزیزم .زندگیم پر درد ه کدوم پدر وقتی بچه من محبت پدره ندیده ...

حق داری قشنگم،ولی گرفتاری های زندگی سخته، پول در آوردن عادی کفاف هزینه های زندگیای سخت این دوره ، زمونه رو نمیده، اگر مرد سالم و پاکی بود، بالاخره یه وقتی میرسید ک کارش سبکتر بشه، یا مرخصی سالیانه ای یا حالا هر چیزی، همین ک ناراحتی میکشید  احساس میکنم تعلق خاطر دارید ب زندگیتون، ب مرد زندگیتون 

حق داری قشنگم،ولی گرفتاری های زندگی سخته، پول در آوردن عادی کفاف هزینه های زندگیای سخت این دوره ، زم ...

سر کار باشه وقتی هیچ وقت برای منو بچه نداره و خسیس چ فایده من از ساده ترین‌چیزا محرومم.اینقدر پشتم رو خالی کرد همیشه گفت ندارم ک برای خودم تو خونه کار کردم .ترشی درست کردم‌فروختم