2777
2789
عنوان

کسانی ک مشاوره طلاق رفتن میان ی لحظه...

| مشاهده متن کامل بحث + 4837 بازدید | 34 پست
سر کار باشه وقتی هیچ وقت برای منو بچه نداره و خسیس چ فایده من از ساده ترین‌چیزا محرومم.اینقدر پشتم ر ...

آهان عزیزم، مرد خسیس تحملش از مرد خیانتکار هم سختتره، اگه اینطوره، ان شاالله موفق باشی، پس مهریه ات رو بگیر، نمیخوادم در قبال حضانت بچه ببخشی، چون بچه دیگه بزرگ شده و خودش میاد باهاتون، ۱۵ ساله هم ک بشه ان شاالله، دیگه حق انتخاب با خودشه 

بچه اگه پیش من باشه نفقشو پدرش باید بده؟ اگه نده چی میشه .چون میدونم ک پشت گوش میندازه مقل خیلی چیزا

آره عزیزم نفقه رو حدود ۶ ماه پیش بین یک و نیم تا ۱۵ میلیون دادگاه تعیین میکرد، نفقه رو بگیر، برا خرید لباس و وسایل شخصی بچه هم عادتش بده، هر فصلی جدا بچه رو ببره خرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان عزیزم، مرد خسیس تحملش از مرد خیانتکار هم سختتره، اگه اینطوره، ان شاالله موفق باشی، پس مهریه ات ...

یعنی دادگاه اجبار نمیکنه ک پیش پدرش باشه ؟ طلاق سمت من باشه میتونم یعنی نفقه یا چیزای دیگه رو بگیرم

بعد طلاق کجا میخوای زندگی کنی؟ درآمدی داری ک خرج خودت و پسرتو و با خرج خونه رو بچرخونی؟

من ی خونه دارم‌ک ۱۰۰ میلیون رهنه خودم طلاهام فروختم ی زمین داشتم فروختم کار کردم‌پس انداز کردم تا تونستم ی خونه ۴۵ متری بخرم ولی ۱۰۰ میلیون رهنهتا الانم چون مکانی نداشتم تحمل کردم‌چون هیچ جای زندگیش نبودم همیشه تحقیرم‌میکرد و بی احترامی میکرد حتی اینقدر روم دست درازی میکرد اخر ی بار رفتم پزشک قانونی ک یرام دیه نوشتن اما من درخاست دیه نکردم

در مورد طلاقم ، آره عزیزم درخواست طلاق جدا هستش، درخواست مهریه و نفقه و اجرت المثل و چیزای دیگه هم جدا، شما هم بگو کل حق و حقوقم رو میخوام، از بابت بچه نترس ک بخوای چیزی رو ببخشی و بچه رو بگیری، چون بچه خواه ناخواه اون شرایط رو تحمل نمیکنه و این ۳ سال خودش میاد پیشت، بعدم ک دیگه آزاد میشه کلا 

اگه اعتیاد داره حضانتش با شماست پس حق و حقوقتم بگیر

اعتیاد داره اما ظاهرش داغون‌نیست سر پا هست دادگاه هم گفت اعتیادی ک کارتن خاب باشه رو حضانتش رو میدن ب مادر البته اون زمان پسرم ۷ سال داشت