2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 63 پست
آخ دلم خنک شد خب بقیش

خوب دیگه بعدم تو همون حین گوشیم دسته شوهرم بود یکی پیام داده بود بیا آشنا شیم افتخار آشنایی میدی

شوهرم کارد میزدی خونش در نمیومد قاطی کرده بود میگفت مرده رو چ حسابی کارتو انجام داد چرا شمارتو داشت چرا باهاش داشتی حرف میزدی چون دیده بود خوشگله بیشتر زورش گرفته بود البته شوهر خودمم قیافش خوبه 

بعدم که میگفت کیه بهت پیام داده

داری راس راس خیانت میکنی جلو چشام هیچیم نباید بهت بگم؟!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد اخلاقای بد از این مرد دیدم حاضرم دودستی تقدیمش کنم ب زن همسایه فقط از اینکه بچم نیومده میخواد ب ...

بچه طلاق شدن از نظر من خیلی بهتر از داشتن یه بابا خ‌ی‌ا‌ن‌ت کاره

و اگه تو طلاق نگیری صددرصد دیگه دلت با همسرت صاف نمیشه و هرروز بحث خواهید داشت

بچه طلاق بودن بهتره یا یه بچه ای که هرروز شاهد دعوا و کتک کاری پدر خ‌.ی.ا.ن.ت کارش با مادرشه؟

کاش با گوشی خودت از پیام های زن همسایه به گوشی شوهرت عکس میگرفتی ولی من بودم میبردم عکس ها رو نشون شوهرش میدادم میگفتم بهش نمیتونی زن هرزه ات رو جمع کنی خودم بیام جمعش کنم 

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .
خانم رو تهدید کن  رو تو روی همسرت باز نکن زندگیتو بخاطر یه خانم هرزه خراب نکن با سیاست درست ...

واقعا این از نظر شما سیاسته؟این که بخاطر یه مرد کثیف غرور خودتو بشکنی سیاسته؟اینکه بری تو رو یکی کثیف تر از مرده وایسی و تهدیدش کنی سیاسته؟بعدم اگه از نظر شما رابطه مثل قبل میشه که متاسفانه باید بگم هیچی مثل قبل نمیشه

اگه نمیخای کار به جاهای باریک بکشه زودتر قضیه رو جمع و جورش کن با جفتشون برخورد جدی کن .  الان ...

دیگ نمیخوامش اگ صدمیلیاردم بذارن روش مردی ک زنشو نخواد راه خیانت براش بازه این ک قیافه نداشت وای ب روزی ک ی زن خوشگل و خوش هیکل بهش پا بده فک میکنی عوض میشن

خیانت ک نگرد نشست حرف زدن و خوش و بش کردن بعضی وقت ها نیاز ب تلنگر هست

تو میتونی خیلی راحت اینو با حرف زدن درست کنی سعی کن تا جایی که میشه منطقی و عاقلانه رفتار کن بعضی جاها کوتاه بیا که اگه پس فردا چیزی گف زبونت پیشش دراز باشه که تو کوتاه اومدی ولی اون نه

واقعا این از نظر شما سیاسته؟این که بخاطر یه مرد کثیف غرور خودتو بشکنی سیاسته؟اینکه بری تو رو یکی کثی ...

عی بابا من کلا انقد تو زندگی روزای عجیب غریب گذروندم 

ک چیزی خیلی ناراحتم نمیکنه ک بخوام بخاطرش تاپیک بزنم

جز سلامتی جسمی خودم همه چی بدرک ...

بهم خیانت بشه هم اگه بحث مسائل جنسی و بیماریش باشه طلاق میگیرم اما با سیاست وقتی پولاشو برای بچه ها گرفتم...

خودم چیزی نمیخوام چون تامینم

ولی این راه و دیدم جواب داده و اینکه تا همین جا هم این خانم غرورش شکسته ک تاپیک میزنه متاسفانه ..دلم نمیخواست این طوری بگم..ب هر حال برای طلاق عجله ای نیس و زندگی ب من یاد داده باید صبور بود برای داشتن سلامتی روح و جسم و پول ..و اولویتت خودت باشی والسلام

اینجام تبادل نظره منم نظرم این بود برای ایشون ک بارداره و صد در صد خودش عقل داره و شرایطش و می سنجه ...

به مسائل زندگی نمیشه احساسی نگاه کرد چون دردا و مشکلات و بی پولی و زندگی بعد طلاق واقعیه و مشکل

🤌

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
عی بابا من کلا انقد تو زندگی روزای عجیب غریب گذروندم  ک چیزی خیلی ناراحتم نمیکنه ک بخوام بخاطر ...

میتونه کار کنه پدر و مادرش هم اگه بفهمن شوهرش خیانت کاره صددرصد پشتشن

و ایشون غرورش تا همین الانم به اندازه کافی شکسته و خیانت درد کمی نداره

عی بابا من کلا انقد تو زندگی روزای عجیب غریب گذروندم  ک چیزی خیلی ناراحتم نمیکنه ک بخوام بخاطر ...

اصلا ی قرون ی من پول نمیده ب زور ی لباس ارزون میخرم با جنگ و دعوا 

میتونه کار کنه پدر و مادرش هم اگه بفهمن شوهرش خیانت کاره صددرصد پشتشن و ایشون غرورش تا همین الانم ب ...

نمیدونم چند سالته

ولی شما رو احتمال و احساسی صحبت میکنی

سرکار با ماهی ۶ میلیون ۷ میلیون

یکم عمیق نگاه کنی به زندگی می بینی به این راحتی ها نیس

بیخیال از حوصلم خارجه ..هر  چی شما میگی شب بخیر

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...