2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم توبارداری دیدم خیلی شوهرم با زنه همسایه مجرد که تنها زندگی میکرد خیلی جیک تو جیک شده ولی ندیدم خ ...

این متاهله ی بچه هم داره اون حداقل مجرد بود زندگیمو بهم زد زندگیشو بهم میزنم ولی ن با خیانت فقط ب شوهرش لوش میدم

پس با اون کارمندبانگ حرف نزدی

چرا ی پوله زیادی قبلا ریخته شده بود به حسابم همین مرده بانکیه زنگ زد گفت پول از کجا اومده و میخواهین چکارش کنبن شماره منو بزنین تو گوشیتون بهم تک بزنین شمارتونو داشته باشم و.....

بعد اون روز که کار فوری داشتم یادم ب این افتاد که شمارش دارم زنگ زدم بهش گفتم کارم فوری عجله ایه گفت بیا خارج نوبت برات انجام بدم بعدم همونجا که بودم داشت کارمو انجام میداد حرف زدو این ها و کارمو سریع انجام داد شوهرم تو ماشین بود گوشیمم دستش اومد تو بانک دید مرده داره باهلم حرف میزنه زورش گرفت و دید بانک ب اون شلوغی مرده خارج نوبت کارمو انجام داده😅😅🤣🤣🤣

چرا با همسایه رفت و آمد میکنین چرا اقدر ساده این

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

خانم رو تهدید کن 

رو تو روی همسرت باز نکن

زندگیتو بخاطر یه خانم هرزه خراب نکن

با سیاست درست میشه.

این جورا کسی یهو میان یهو هم گورشون گم میشه.

بیمارن بیمار

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
این متاهله ی بچه هم داره اون حداقل مجرد بود زندگیمو بهم زد زندگیشو بهم میزنم ولی ن با خیانت فقط ب شو ...

انتقام بگیر عزیزم هر جوری شده 

ولی تو بارداری سخته.... خدا بهت رحم کنه... کاش بذاری زایمان کنی بعد.. الان بسازی با رفتارت به شوهره زنه چراغ سبز بده ک زنش آتیش بگیره شاید دست برداشت

ببین اگه مدرک جمع کنی (مدرک درست و حستبی محکمه پسند)و ببری پیش قاضی بعدش هم طلاقتو میگیری هم مجازات ...

انقد اخلاقای بد از این مرد دیدم حاضرم دودستی تقدیمش کنم ب زن همسایه فقط از اینکه بچم نیومده میخواد بشه بچه طلاق ناراحتم کاش بمیره این دنیا رو نبینه

اگه نمیخای کار به جاهای باریک بکشه زودتر قضیه رو جمع و جورش کن با جفتشون برخورد جدی کن . 

الان فکر میکنی جدا میشی؟؟ پس همه این خانومایی که متاسفانه تعدادشونم زیاده بخاطره بچه خیانتو تحمل میکنن کیا هستن؟؟ نگو شما نیستی و حتما جدا میشی یکدرصد احتمال بده بخاطره بچت جدا نشی پس بنظرم منطقیه زودتر جفتشونو جمع کنی