2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 63 پست

فعلا چیزی نگو ببین بیشتر ازشون مدرک جم کن.الان بگی میزنن زیرش.

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
اره سر ساعت شوهرشم نمازخونه منم گاهی میخونم ولی بارها بهم پیشنهاد شده ب حرمت شوهرم حتی جواب پیام طرف ...

منم توبارداری دیدم خیلی شوهرم با زنه همسایه مجرد که تنها زندگی میکرد خیلی جیک تو جیک شده ولی ندیدم خیانت کنه خیلی باهاش حرف میزد

منم حالشو گرفتم بعد زایمان بچم ۱۴ ماهش بود..سر یه قضیه ای با ی مردی خیلی جیک تو جیک شدم مرده فوق العاده خوشگل تو بانک کار میکرد.... اونم کلی بعدش باهام دعوا کرد منم تو دلم گفتم اوف دلم خنک شد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید اگه قانونی اقدام کنید پای شوهرتونم گیره ولی پیامارو ذخیره کنید تهدیدشون کنید البته قانونی باید ثابت کنید وگرنه اون خانوم میره برای اعاده حیثیت فعلا تهدیدشون کنید تا ببینید چطور میشه خیلی متاسفم از این اتفاق براتون

یکم دیگه صبر کن مدارک بیشتری جمع کن بعدش راحت تر با اثبات خیانت جدا میشی

خیلی باهام بداخلاقه ی چن روزه خوش اخلاق شد برای همینه شک کردم وقتی میریم خونه همسایه بعدش میاد و از من رابطه میخواد، فک کرد من الاغم رمز گوشیش رو سریع حفظ کردم ، پیام رسانشم رمز گذاشته بود باز کردم دیدم فامیل شور همسایه سیو شده کتجکاو نشدم ولی ی لحظه ذهنم شک کرد ک چرا رمز گذاشته پیاما رو خوندم و شماره رو دیدم، دیدم بله عجب الاغی بودم فک کردم زن همسایه قیافه نداره از این خبرا نی

تو ادم منی تا تلافی نکنی اروم نمیگیری

دقیقا 

اخه حامله بودم میدیدم با زنه هی حرف میزنه هی میره تو حیاط باهاش حرف میزنه منم حامله چیزی نمیتونستم بگم یک ماه پیش بعد که با مرد تو بانکیه خیلی باهم صحبت کردیم و کارمو خارج نوبت انجام داد گوشیمم دسته شوهرم بود توی این حین یکی نمیدونم از کدوم قبرستونی بهم تو روبیکا پیام داده بود بیا باهم باشبم افتخار آشنایی میتونم داشته باشم

شوهرمم قاطی کرده بود گفتم اوف دلم خنک شد

به نظرم  پیامهاش رو ذخیره کن.وتهدیدش کن که پاشو از زندگیت بکشه بیرون

اتفاقا پاشو خوب جایی گذاشته من شوهرم ی اخلاقایی داره خدا هم نمیتونه تحملش کنه میخوام مدرک جمع کنم فقط بفرستم برای شوهرش بعدم جدا شم اگ شوهرش غیرت داشته باشه طلاقش میده، شوهرش نوکر مامان باباشه هرچی بگن میگ چشم ولی برعکس شوهر من خانوادمو میبینه سلام نمیکنه با اخم رد میشه

خیلی باهام بداخلاقه ی چن روزه خوش اخلاق شد برای همینه شک کردم وقتی میریم خونه همسایه بعدش میاد و از ...

ببین اگه مدرک جمع کنی (مدرک درست و حستبی محکمه پسند)و ببری پیش قاضی بعدش هم طلاقتو میگیری هم مجازات میشه

ولی یه کار دیگه ام میتونی بکنی میتونی بعد دنیا اومدن بچت طلاقتو بگیری و با اون مدراکایی که جمع کردی از خیانتش تهدیدش کنی و حضانت بچتو بگیری

ولی اینو یادت باشه زندگی بچه بازی نیست و همچی به این راحتی که ماها داریم بهت میگیم نیست ولی اول برو با شوهرت حرف بزن بهش بگو

و به هیچ وجه با استفاده از اون مدارک زن همسایه رو تهدید نکن چون ارزش خودتو پایین میاری و شوهرت خیلی راحت تر بهت خیانت میکنه

واسه زناشون سرد هستن واسه زنا مردم داغ حرومزاده هستن اینا مرد نیستن  وایسا ببین چه خبره بینشون ...

من هر موقع رابطه خواست بهش ن نگفتم با اینکه اینقد درد داشتم زن همسایه از من ک حاملم خیکی تره و شکمش بزرگتره نمیدونم چرا اونو ب من ترجیح داده