2777
2789
عنوان

خیانت

1483 بازدید | 63 پست

ی مدته با همسایمون رفت و امد داریم نماز خون، امشب دیدم زنش ب شوهرم پیام میده  قبلیا رو پاک کرده ولی خیلی باهم چیک تو چیکن، من باردارم هنگ کرد چرا زودتر نفهمیدم با این بچه تو شکمم چیکار کنم مردی ک یبار خیانت کنه دیگ بعید درست بشه ،شوهر من خیلی بداخلاقه ولی شوهر اون خیلی بهش احترام میذاره خیلی برام عجیبه من و شوهر اون مظلوم و اون دوتا خیانتکار  انگار هرچی خوب و چشم پاک باشی بیشتر بهت خیانت میشه، من چیکار کنم لو بدم یا وایسم بیشتر مچشونو بگیر برام روشن شه دقیقا چی بینشون میگذره، خوابم نمیبره تو بارداری بهم خیانت کرد کاش بچه درس نمیکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه زناشون سرد هستن واسه زنا مردم داغ حرومزاده هستن اینا مرد نیستن 

وایسا ببین چه خبره بینشون و حتما لو بده 

شوهرا اکثرا تو حاملگی خیانت میکنن واس منم هفت ماهم بود ک به خواهر زادم پیام داده بود اونم ابروش برد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
متاسفم واقعا.نمازخونم هست😐😐😐

اره سر ساعت شوهرشم نمازخونه منم گاهی میخونم ولی بارها بهم پیشنهاد شده ب حرمت شوهرم حتی جواب پیام طرفو ندادم سریع بلاک کردم