2777
2789
عنوان

از یک عشق چندین ساله گذشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه!! ببین خوب نخوندی مادرش خیلییی رو مخ بود  ببین یه تیپی میزد روم نمیشد واقعا باش راه برم ا ...

لباسهای گل گلی😅بچه ها یه لحظه تصور کنید.

اینک گفتم در مورد خودم.ن دیگ لباس محلی خودمون داریم ولی گلی گلی نمیپوشن😅خصوصا تو یه مجلسی .یا اداره یا چیزی 

بخدا میام تاپیک میزنم پشیمون میشم یه سریا اصلا درست برخورد نمیکنت

اهمیت نده ،همه مدل آدمی میاد تاپیک و نظر میده ....

مهم اینکه خودتو راحت کردی .....بحث ی عمرهست ،آدم باید ب بچه هاشم فکر کنه ....

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
مشکل ما دخترا اینه که وقتی با پسری آشنا میشیم بجا شناخت طرف مقابل وابسته میشیم باید اول بشناسیم بعد ...

اتفاقا  اصلا همچین دختری نیستم یه پسر باهوشه تحصیل کرده سربه زیر با حجب و حیا و کاری و ورزشکار.چی ازین بهتر؟؟ اشتباه من صرفا ندیدن خانوادش بود

لباسهای گل گلی😅بچه ها یه لحظه تصور کنید. اینک گفتم در مورد خودم.ن دیگ لباس محلی خودمون داریم ولی گ ...

وای وای وای دختر فکن برا خواستگاری خیارو برداشت کشید به دندون خرررپ خرپ میخورد.اولین ناهاری که رفتم خونشون به من خوبه چی داده باشه؟؟ کاله جوش یه چیش عین سوپ

چی میگی؟؟؟ چرا قضاوت میکنی بودی بیینی من چی کشیدم این مدت؟؟ چه دوراهی وحشتناکی بود؟؟ الان هستی بیینی ...

واااا خودت خواستی یه طرفه این تصمیمو بگیری دیگه عزیزم بعدشم واقعا بار این تصمیم که حق الناس تو اون هست بعد پنج سال سنگین هستش خب معلومه که به همین راحتی نمیتونی به آینده ی فانتزی دلخوش باشی و خیال آسوده دوس دارم حرفای اون پسرو هم بشنوم

🤭😝✌️
واااا خودت خواستی یه طرفه این تصمیمو بگیری دیگه عزیزم بعدشم واقعا بار این تصمیم که حق الناس تو اون ه ...

حق الناس منم هست .حرفای اون پسره؟؟ گفت نه توفک میکنی اختلاف هست اختلاف نیست مهم خودمونیم.درصورتی که هرکس مارو میدید میگفت بدون یکلام حرف اختلاف دادمیزنه