2777
2789
عنوان

از یک عشق چندین ساله گذشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 85 پست
تاپیک شما هیچ مشکلی نداره. منم شخصا حقو به شما میدم. ولی در کل جنسیت روی قضاوت تاثیر داره. یعنی ما ...

ارههه موافقم!!ولی چرا؟؟؟ چون مردا اصولا بخاطر تنوع طلبی ول میکنن .من توی این ۵ سال خیلی اذیت شدم حالا نگفتم تو تاپیک ولی خب ج..... خوردم از دست یه سری کاراش .درکللل بد نبودا ولی یه اذیتایی کرد بخدا  هرکی بود نگاشم نمیکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم کار خوبی کردی ،گاهی اوقات اصلااااااا نمی تونی با بعضی چیزا کنار بیایی مطمئنعم بعدا اون عشق جاشو میداد به اختلاف ،از اون اول که گفتی حدس زدم پسر روستایی بوده واقعا اختلاف فرهنگی خیلی چیز بدیه چجوری باهاش آشنا شدی ؟ 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
اوم ببین چرا ولی رفتو امد نداشتم ولی اون مامان من مثل رفیقش بود فقط دورادور مامانش اینارو دیده بودم ...

باید بیشتر میشناختی میدونم حالت الان بد امیدوارم حالت بهتر شه زودتر 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
به نظرم کار خوبی کردی ،گاهی اوقات اصلااااااا نمی تونی با بعضی چیزا کنار بیایی مطمئنعم بعدا اون عشق ج ...

من اسم روستایی نیوردم یه سریا چنااان جبهه الکی میگیرن.ببین خود پسره شهری بودا خانوادش تواون مود مونده بودن حتی اونام شهر زندگی میکردن ولی فرهنگشون ....ما یه جورایی از طریق پروسه مربوط به مهاجرت تحصیلیو اینا اشنا شدبم

مشکل ما دخترا اینه که وقتی با پسری آشنا میشیم بجا شناخت طرف مقابل وابسته میشیم باید اول بشناسیم بعد عاشق بشیم اما متاسفانه برعکس. همین مشکل ساز میشه بعدأ

و خدایی که در همین نزدیکی است❤️

منم توکامنت اول گفتم کار خوبی نکردی.ولی اگه آقا خانوادش چن سال قائم کرده حقش بوده همین کار کنی .

منم بچه شهرستانم ولی شده محل کارم اقوامم اومدن شاید از نظر خیلی ها میبینن یه کم عجیب باشه..ولی همیشه  ب همه معرفی کردم حتی اگ دورترین کس کارم باشن.من از اون ملتم.

عزیزم متوجه نمیشم از مادرش بدت میومد به پسره چه ربطی داشت؟😐کی از مادرشوهرش خوشش اومده خب که تو دومی ...

نهههه!! ببین خوب نخوندی مادرش خیلییی رو مخ بود  ببین یه تیپی میزد روم نمیشد واقعا باش راه برم اینم بگم خودم حتی ارایشم نمیکنم زیادسادم ولی این مثلا فکن مانتو گشاد گل گلی تا نوک پا با چادر شلخته نامنظم بد افکار خیلیی قدیمی بد میرفتم خونشون یه پذیرایی درست نمیکرد حتی . بدفقط مامانش نبود فکن بایاش با جوراب کثیف  اومد خونمون کثیییفا سیاه بد با شلوار توجوراب مینشست سر سفره  وقتی رفتم خونشون یک بار ناهار  اینا گوشهاییش بود

شما چرا اصل رو ول کردین فرع رو چسبیدین اسی درمورد تصمیمش صحبت کرد و یه جورایی توصیه کرد به اونایی که مشکل مشابه اون رو دارن که تصمیم درست بگیرن برا زندگیشون

و خدایی که در همین نزدیکی است❤️
من اسم روستایی نیوردم یه سریا چنااان جبهه الکی میگیرن.ببین خود پسره شهری بودا خانوادش تواون مود موند ...

آهان متوجه شده ام چی میگی ،ببین درکت میکنم واقعا سخته ....بعد روحیات آدما متفاوته بعضیا شاید بتونن کنار بیان یا نادیده بگیرن ولی خوب واسه ی سریا هم سخته ،ایناهم جبهه الکی گرفتن تو زندگی و قضاوتشون تو دنیای واقعی اینجوری نیستن و مثه شما فک میکنن مطمئن باش 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
منم توکامنت اول گفتم کار خوبی نکردی.ولی اگه آقا خانوادش چن سال قائم کرده حقش بوده همین کار کنی . من ...

میگم که نباید قضاوت کرد برا اینه.من یک بار با مامانش کل این ۵ سال حرف زدم اونم خب معلومه شیک میکنه میادبیرون ولی اوت صد مرتبه با مامانم حرف زد و رفتو اومد