2777
2789

خوب نیست اصلا 

اسمای به روز بذارین الان ما هممون سر اسمائیل که مادر شوهرم واسه بچه هاش گذاشته دعواش می کنیم 

یعنی منظورم اینه راضی نیستیم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بله ۳۳ هفتمه

ان شالله ب سلامتی ودل خوش،امشب بهش بگو بیاد خودش بگه وی دوست داره 😅مثل نی نی من ک خودش انتخاب کرد بقیه هم دیگه مخالفت نکردن،من ایلیا انتخاب کرده بودم بعد تو خواب صداش زدم ایلیا گفت من ایلیا نیستم اسمم عطا ،حالا عطا هم قدیمی شده اما چون خودش گفت دیگه همینو میزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم بذارم مبین که به اسم پسرم محمد بیاد ولی خوب چون تو ماه رمضون واحتمالا شب قدر به دنیامیاد ...

خیلی قشنگه امیر علی

انام حسین اسم سه تا پسرش علی بود یعنی ما یاد بگیریم که اسم علی باید زیاد باشه حتی اگر تو یک خانواده چند تا باشه . هر چی اسم علی باشه باز باید برای بچه ها انتخاب بشه . این توصیه ی عملی امام حسین هست    

خب اسامی امروزی هم یه روز از مد میفتن

یه روزش میفته صد سال دیگه طرف تا اون موقع زنده نیست

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اسمای به روزم بالاخره یه روز ازمد میفته

ببخشید آنقدر رک می گم ولی تو اون یه روز بچه شما زنده نیست 

مثلا فرضا اسم سپهر الان رو بچت بذاری حداقل ۶۰ ۷۰ سال اوکیه بعد اونم مهم نیست