اسمای به روز بذارین الان ما هممون سر اسمائیل که مادر شوهرم واسه بچه هاش گذاشته دعواش می کنیم
یعنی منظورم اینه راضی نیستیم
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ان شالله ب سلامتی ودل خوش،امشب بهش بگو بیاد خودش بگه وی دوست داره 😅مثل نی نی من ک خودش انتخاب کرد بقیه هم دیگه مخالفت نکردن،من ایلیا انتخاب کرده بودم بعد تو خواب صداش زدم ایلیا گفت من ایلیا نیستم اسمم عطا ،حالا عطا هم قدیمی شده اما چون خودش گفت دیگه همینو میزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخواستم بذارم مبین که به اسم پسرم محمد بیاد ولی خوب چون تو ماه رمضون واحتمالا شب قدر به دنیامیاد ...
خیلی قشنگه امیر علی
انام حسین اسم سه تا پسرش علی بود یعنی ما یاد بگیریم که اسم علی باید زیاد باشه حتی اگر تو یک خانواده چند تا باشه . هر چی اسم علی باشه باز باید برای بچه ها انتخاب بشه . این توصیه ی عملی امام حسین هست
یه روزش میفته صد سال دیگه طرف تا اون موقع زنده نیست
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ببخشید آنقدر رک می گم ولی تو اون یه روز بچه شما زنده نیست
مثلا فرضا اسم سپهر الان رو بچت بذاری حداقل ۶۰ ۷۰ سال اوکیه بعد اونم مهم نیست