2777
2789
ان شالله ب سلامتی ودل خوش،امشب بهش بگو بیاد خودش بگه وی دوست داره 😅مثل نی نی من ک خودش انتخاب کرد ب ...

منم یه بار خواب دیدم یه دختر دارم 

بعد تو خواب کلی جا رفتیم گفتیم و خندیدیم 

و اسم اون دختر گابریلا بود 

جالبیش اینه من اصلا این اسم رو یه بار هم تو زندگیم نشنیده بودم 

و بعدش هم سرچ کردم اسمی نیست که خیلی زیاد باشه 

ولی اون خواب آنقدر واقعی بود آنقدر عاشق اون بچه بودم

رفتیم شهربازی و خرید و رقصیدیم و خندیدیم و حتمی آخر سفت بغلم کرد ازم خداحافظی کرد که میگم شاید بچم تو زندگی قبلیم بوده

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
یه روزش میفته صد سال دیگه طرف تا اون موقع زنده نیست

علی اسمیه که هزار و پونصد ساله مردم فارغ از هر گرایش مذهبی و ملیتی رو بچه هاشون میذارن و تا به حال قدیمی نشده

من ترجیح میدم همچین اسم با اصالتی بزارم رو بچم تا اسامی که گذشته کوتاهی دارن و معلوم نیس تا چند وقت دیگه رو بورس هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علی اسمیه که هزار و پونصد ساله مردم فارغ از هر گرایش مذهبی و ملیتی رو بچه هاشون میذارن و تا به حال ق ...

افرین به شما

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
منم یه بار خواب دیدم یه دختر دارم  بعد تو خواب کلی جا رفتیم گفتیم و خندیدیم  و اسم اون د ...

عزیزم چ خواب قشنگی ،اون دختر بوده روحیش لطیف ،اما برا من پسر بود خخخ با دعوا گفت اسمم عطاس 😂😂😂