2777
2789
عنوان

سر حدتون بیاین خالم خیلی بده امروز رفتم طلافروشی…😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6308 بازدید | 164 پست
حس کردم نکنه منظورش این بوده من آدم خرابیم ک بهم گفته بازار گرمی اصلا چ معنی داشت این کلمه  تما ...

اصلا حرف بی معنی زده این کلمه بازار گرمی اصلا بی ربط بوده به حرفاتون

ما آبادانیا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اگه بودم جوابشو میدادم ضایعش میکردم جای اینکه خودمو ناراحت و عصبی کنم😁

مثلا چی میگفتی چون منم اینجور موقع ها بی زبونم 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

من دیدم که بعضیا حوصله وزن کردن ندارن مثلا میپرسن میخواید چه قیمت بشه تو همون رنج طلا میارن ولی این دیگه خیلی بیشعور وتازه به دوران رسیده بوده 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان قفل کنم خوبه ک بدونین دنبال هیچ کوفت و زهرماری نیستم دارم گریه میکنم واقعا حالم بده خیلی زیاد خ ...

به عنت بابا

مينداختى جلوش ميگفتى بخاطر اختلاف شعور و فرهنگو كه داريم باهاتون معامله نميكنم 

١٠٠٪؜ كه كارش زشت و حرفش زشت تر بوده

ولى منم فروشنده ام از صبح اينقدرررر ميان اذيتمون ميكنن كه حد نداره

تازه من لباس ميفروشم اونكه طلاست

اينقدر حرفاى ريز و درشت به من ميزنن، هى ميگن خوبه ديگه ما فقير ميشيم شما پولدارتر

يه چيزايى ميگن به عقلتونم نميرسه شما

يا ميان ميگن از پول ما شما هم دارى به يه جاخايى ميرسيا

يا هر روز بايد بحث كنم كه چرا جنسا گرون ميشن

اصلا قابل درك نيستن بعضى ادما، مطمئنم امروز مخصوصا كه دلار كشيده بالا

كلى ريز و درشت شنيدن اونا هم وگرنه اصلاااا شخص شما منظورش نبوده

حتى يه موقع مشترى جديد مياد بعد ادم يه چيزى بهش ميگه كه به در گفته باشه ديوار بشنوه و با مشتريه قبلى هست كه تو مغازه اس

مثلا اون داشته اذيتش ميكرده و اينم فهميده بوده كه نميخواد بخره به تو اينجورى گفته كه اون بفهمه بره رد كارش

بزارش پاى بيشعوريش و اعصاب خوردش از بازار و متلكاى ريز و درشت مردم

يا واقعا خودشونم ميدونن منطقى نيست يه دستبند ١٠٣ ميليون گفته زودتر من تيكه رو بندازم تا بهم چيزى نگفته يا كيه ديگه اى به چيزى بارم نكرده

توام اصلا كوچيك نشدى عزيزم

فردا برى هم اصلا تو رو بادش نمياد بهت قول ميدم

من فروشنده ام كه بهت ميگم

همونجا جوابشو میدادی میگفتی همه رو با مادر و خواهر خودت مقایسه نکن مردک بی تربیت این چه طرز برخورد ب ...

بخدا من خیلی آدم مبادی آدابیم اصلا به آدما بی احترامی نمیکنم هیچوقت طوری رفتار نکردم ک کسی رو آزرده کنم 

میدونین در لحظه اون حرکات اون حرفا خیلی خیلی بد بود  به حرف نیست واقعا شرایط من اون لحظه قایل و ...

خواست خودش ونشون بده 

من جات بودم میگفتم قرار نیست

تا قیمت بگیرم خرید کنم ممکنه جاهای دیگه چیز بهتری

گیرم بیاد

تا بسوزه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آدم میخواد یه لباس زیر بگیره باز چندتا مغازه میره همه جای دنیا ویترین طلا و‌جواهرات خوراکی لباس همه ...

وای کاشکی یه چیزی بهش میگفتی 

بهش  فکرنکن از این ادمای عوضی و بیخود زیادن اون موظفه جواب بده حالا یا طرف میخره یا نمیخره 

بخدا ما مغازه سیسمونی داریم اینقد میان لباس میریزن یه عالمه لباس کوه میشه اخرش میگه نه مرسی ماهم میگیم بسلامت

ما آبادانیا   
حس کردم نکنه منظورش این بوده من آدم خرابیم ک بهم گفته بازار گرمی اصلا چ معنی داشت این کلمه  تما ...

نه ديوونه اين چه حرفيه

منظوري اين بوده كه كلاس دارى ميزارى

ابدا منطورش اين نبوده

يه چيزى تو مايه هاى چسى مياى خودمون🤣

همين كه جوابشو ندادى يعنى كَپِتِه ببند بسشه