2777
2789

چند روز پیش خاک گلدان خورد امروز دیدم پشت سرش دوتا غده در اومده دکتر هم بردم گفتن غدد لنفاوی هستن ک ورم کردن و دلیلش هم عفونت و التهاب هست ولی پسرم اصلا سرماخوردگی یا عفونتی نداشته. آزمایش و سونو نوشت ک فردا انجام بدم تو اینترنت خوندم ک  تورم غدد لنفاوی مال مدفوع گربه هست و با توجه به اینکه بچم خاک گلدون خورده منم  ب این شک کردم چون خودم دیدم چقد خاک و چیزا ریز و درشت تو دهنش بود حتما قورت داده😥😔😔خیلی میترسم 

آزمایش خون و ادرار فردا ازش میگیرم 

توروخدا اگ اطلاعاتی دارین بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعاتی ندارم ولی دعا میکنم انشالله مشکل خاصی نباشه و بجت صحیح و سالم باشه و برطرف بشه 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

عزیزم هر عفونتی ممکنه باعث تورم غدد لنفاوی بشه،مثلا همین خاک گلدون حتی اگه مدفوع گربه داخلش نباشه ،نگران نباش دارو بخوره بهتر میشه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

گوگل مردمو یه دور تا مرگ میبره میاره😐یعنی امکان نداره یه چیز سرچ کنی بگه هیچیت نیست چاییدی کلداستاپ بخوری خوب میشی.تا سرطان میبره قشششنگ

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

نه از همون عفونته ببین من یه هفته پیش گوشواره بدل انداختم سوراخ گوشام زخم بستن منم گوشواره ها رو درآوردم فرداش دیدم زیر گوشام دوتا قلمبه دراومده رفتم دکتر گفت بخاطر سوراخ گوشاته که عفونت کرده غدد لنفاوی زدن بیرون چند روزه ام همین که زخمام خوب شد قلمبه ها رفتن

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده