2777
2789

روزای اول و آخر طبیعیه بخاطر اکسید شدن خون

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن خون مونده هست  که اول و اخر پریودی میاد و عیبی نداره 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

میگن اینجورخونریزی هاازپری قبل که تورحم مونده وسیاه شده تافردادرست میشه‌نگران نباش مشکل خاصی نیست

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

پریودیت تاریخش بهم خورده؟!

من وقتی کرونا گرفتم دو هفته جلو افتادم خون تیره بود بعد دو هفته‌ی بازم شدم...یعنی تو یه ماه دوبار شدم اونم بار اول کم بود

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

طبیعی نیست رحمت سرد شده تو پریودی چیزای سردی و ترش نخور چیپس و پفک و اینا نخور، گرمی بخور کیسه آبگرم بزار کاچی درست کن دو روز اول پریودیت بخور

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
طبیعی نیست رحمت سرد شده تو پریودی چیزای سردی و ترش نخور چیپس و پفک و اینا نخور، گرمی بخور کیسه آبگرم ...

خوراکی نمیخورم اما یکم خیار گوجه برنج اینا میخورم ینی ممکنه از سردی باشه؟

نه عقب ننداخته در حال اقدام هستیم و منظم برای پریودی قرص دوفاستون میخورم.

لانه گزینی چیزی!بیبی چک بزن ،من سراولی یه همچین چیزی شد باردار بودم

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
روزای اول و اخر پریود عادیه  چیزای گرم بخور زعفرون دارچین اینا

چای دارچین میخورم اما سمت چپ تخمدان جدیدا درد میکنه خیلی کم هست اما تاحالا اینجور نبودم 

اوایل مهر رفتم چکاب سونو اینا گفت هیچی نداری 

خوراکی نمیخورم اما یکم خیار گوجه برنج اینا میخورم ینی ممکنه از سردی باشه؟

یکم اشکال نداره ولی سعی کن گرمی بیشتری بخوری رحمت گرم بشه زودتر بچه دار میشی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه