2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟ممکنه مگه؟آخه دقیق روز پریودم شدم لانه گزینی میگن زودتر اتفاق میفته 

خیالت جمع بشه،من نشون دهنده حاملگیم اول اینه بعد ویار

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
خیالت جمع بشه،من نشون دهنده حاملگیم اول اینه بعد ویار

نمیدونم آخه پریود شدم گفتم دیگا ممکن نیست باردار باشم

اما سوزش معده دارم،تخمدان چپم درد میکنه ک گفتم حتما علائم پریود شدن هست من دوست دارم باردار باشم اتفاقا 

اما خب دیگه...

نمیدونم آخه پریود شدم گفتم دیگا ممکن نیست باردار باشم اما سوزش معده دارم،تخمدان چپم درد میکنه ک گفت ...

انشاالله دامنت سبز میشه گلم ولی احتیاط کن،منم اقدام بودم بعد سه ماه تاخیر پریودشدم همینطوری بادرد و تیره و خون کم،انتظار نمیرفت ولی باردارشدم،مخصوصا که دکتر گفته بود حالا حالاها نمیشی خواست خداست دیگه

انشاالله دامنت سبز میشه گلم ولی احتیاط کن،منم اقدام بودم بعد سه ماه تاخیر پریودشدم همینطوری بادرد و ...

منم در حال اقدامم و این سه چهار روزیه سمت چپم درد میکنه و اینکه چند روز پیش دردش اذیت میکرد و الان هر از گاهی یه کم درد داره و با نفخ شدید چند روز دیگه موعد پریودم و از الان علائم پریودی دارم به نظرت باردارم یا واسه پریودیه

منم در حال اقدامم و این سه چهار روزیه سمت چپم درد میکنه و اینکه چند روز پیش دردش اذیت میکرد و الان ه ...

بذار موعد برسه دوسه روز گذشت یا بتا یا بیبی چک،اخه علائماش یکیه ادم میمونه ،اخ من چقدر توهم میزدم

اره مثل همن منم کلا تو توهماتم متاسفانه 

گلم من کلا ناامید که نمیشم فک‌کن بعد سه ماه تاخیر پریود شدم و اقدامم یدفه بود تازه اونم کامل نه و حامله شدم چون بهش فکر نمیکردم 

یعنی تو اون سه ماه که پریود نشدی فکر نکردی که احتمالا بارداری؟

نه میگم بعد سه ماه تاخیر پریود شدم یعتی اصلا امکانش وجود نداشت،چون درد شدید،تیره بود،کم بود،سه ماپیشش میشدم و یهو سه ماه نشدم 

یعنی تو اون سه ماه که پریود نشدی فکر نکردی که احتمالا بارداری؟

سه ماه بهار منظم،سه ماه تابستون بدون دلیل نشدم،مهر امسال شدمو اذر فهمیدم