۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه دخترم تو سالن تو بغلم خوابید ساعت ۱۱ خوشحال بدو بدو اومدن بزارمش تو تختش همونجا یهو دیدم داره ...
خخخخخ بچه اینه دیگ😂
۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿زود بزرگ نشو دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه نفس کشیدنمی دخترم ….
مادربزرگ شوهرم امشب میگفت وای من یبوسیت گرفتم مرقدم درد میکنه😁😁😁😁😁 ببخشید بی ادبی بود
چه ب فکر مرقدش بوده😂😂😂
خداشاهده پسرم و شوهرم خواب بودن اتقدررر خوشحال شدم گفتم یه امشب و دخترمم زود خوابی منم الان استراحت میکنم یهو دیدم عین پلنگ داره نگام میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣الانم داره با کلیپس من سرم و میخارونه😐😐
خدایی ی وقتایی خیلی بدگیر میدن الان تاپیک دوس پسر زدم قفل کردن گفتن تاپیک دوس پسر ممنوعه😂😂😂🔪⛏️🔪هیچی نگیم بهتر