2777
2789

واقعا چجوریه موهاتون خیلی خوشگله هیچ وزی هم نداره خشک نیست و نرمه ؟ با دکلره منظورمه 

خیلی دلم میخواد دکلره کنم ویه رنگ خوشگل بزارم ولی چون موهای خودم یه کم ضبر میترسم نمیدونم چیکار کنم میترسم بسوزه بدتر پشیمون بشم ولی انقدر رنگای روشن میبینم دلم یه رنگاونجوری میخواد واقعا برام سواله چیکار میکنید ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد خوب .رنگ کار حرفه ای . احیا سالنی بعد دکلره و مراقبت زیاد تو خونه (روغن تراپی و ماسک و شامپو خو ...

سالن خوب و رنگ کار حرفه ای حداقل۲ الی ۳ ملیون میگیرن پس اینهمه رنگ کرده همه انقدر هزینه میکنن یعنی ؟؟؟؟؟؟

سالن خوب و رنگ کار حرفه ای حداقل۲ الی ۳ ملیون میگیرن پس اینهمه رنگ کرده همه انقدر هزینه میکنن یعنی ؟ ...

اکثرا موها آسیب دیده ست دیگه وگرنه دکلره رسیدگی میخواد . بعضیا هم ژنتیکی موهاشون نرم و براق هستش.

نمیدونم چجوریه پس من انقدر تعریف بد از ریزش بعدش یا غیره میشنوم واقعا پس این همه رنگ کرده چجوریه

ریزش که یکم هست اما نه زیاد

جای خوب بری 

هم خوب رنگ میکنن هم خیلی خشک نمیشه، البته به شرطی که جنس موهات خشک نباشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌