2777
2789
درسته  من نامزد ندارم، کلا یهو به ذهنم رسید اگر رلم اینکارو کنه واکنشم چیه😂😂🤦‍♀️

واكنش خيللللي جدي

رل كه ميزني در ماتحتش ميگي برو

ولي همسرت اينكارو كرد به سادگي نگذر

بعدشم انشاءالله همچين ادمي وارد زندگيت نميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از دعواهای بچگی با داداشم ک همو به قصد کشتن می‌زدیم صرف نظر کنم،کلا دیگه چک نخوردم😄  

آخه نامزدا ک همش در حال جیک جیک آمد نباید چک بزنن،الان چند ساله ازدواج کردم توهینم نکردیم بهم چ برسه برخوردفیزیکی

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

نخوردم...

ولی اگر روزی اونم تو نامزدی منو میزد قطعا هرگز اجازه نمیدادم لحظه ای تو زندگیم بمونه..

شوهر خواهرم وقتی پدرومادرم مسافرت بودن زده بود تو گوش خواهرم ،بهم گفت رفتم خونشون  شوهرش داشت واسم توضیح وتوجیه میکرد منم یکی محکم زدم زیر گوشش 😑

اگر شوهرم بخاد بزنه قطعا یکی محکمتر میخوره😐

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

عمو تبدیل به عمه میشه😅

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

اولین بار شوهرم زد تو گوشم تو راه پله خونه باباش اینا برگشتم چنان کوبوندم تو گوشش همونجور مات و مبهوت نگام میکرد راهشو کشید رفت دیگه هم از این غلطا نکرد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یعنی  تو ذهنت جا دادی که ادامه داره که میگی اولین چک؟ میخای با این ادم زندگی هم بکنی؟و تا اخر عمرت بدبخت بشی؟

اکی

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع