2777
2789
عنوان

خود ایمنی کبد و جراحی با بیهوشی

1356 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. کسی تا حالا با وجود بیماری کبد( خود ایمنی کبد) عمل جراحی با بیهوشی انجام داده؟ یا اطلاعاتی راجع بهش داره؟ 

به من گفتن ممکنه با بیهوشی به خاطر جراحی، کبدم مشکل پیدا کنه. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره ، بگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طرفی قرار بود جراحی بینی داشته باشم به خاطر انحراف ، الان پزشک میگه ممکنه کبدت دوباره مشکل پیدا کنه. چون الان چند ساله تحت کنترله و آنزیم هام در حد طبیعیه

از طرفی قرار بود جراحی بینی داشته باشم به خاطر انحراف ، الان پزشک میگه ممکنه کبدت دوباره مشکل پیدا ک ...

سلام عزیزم میشه خواهش کنم اگه میبینین جواب بدین ، میخواستم بدونم چطوری متوجه بیماری خودایمنی کبد شدین ؟ خیلی نگرانم اگه حواب بدین ممنون میشم ، شما اهن خونتون هم بالا رفته بود ؟

سلام عزیزم میشه خواهش کنم اگه میبینین جواب بدین ، میخواستم بدونم چطوری متوجه بیماری خودایمنی کبد شدی ...

سلام عزیزم. ببینید...‌‌ کسایی که روماتیسم دارن، امکان انواع دیگه خودایمنی هم دارن. یه جورایی مستعد هستن. 

منم روماتیسم داشتم. به خاطر همین تحت نظر پزشک روماتولوژ بودم. آنزیم های کبدم چک‌ میشد. هم به خاطر مستعد خود ایمنی بودن و هم به خاطر مصرف دارو. 

من خستگی مفرط هم داشتم. و دکترم متوجه شد به خاطر کبدم هست. آزمایش برام نوشت و من انجام دادم و معلوم شد آنزیمهای کبدی م بالاست. آزمایش های تکمیلی هم نشون داد که خود ایمنی کبد دارم. 

ولی راستش آهن خونم رو اصلا یادم نیست که چطور بود. 

سلام عزیزم میشه خواهش کنم اگه میبینین جواب بدین ، میخواستم بدونم چطوری متوجه بیماری خودایمنی کبد شدی ...

این بیماری خیلی خیلی نادر هست. نگران نباشید ، البته پیگیری کنید. انشاءالله که مشکلی نیست.

این بیماری خیلی خیلی نادر هست. نگران نباشید ، البته پیگیری کنید. انشاءالله که مشکلی نیست.

ممنون که جواب دادین من سه سال پیش تبخال گرفتم برای اولین بار ، بدنم واکنش نشون داده بود کهیر میزدم کف پاهام داغ میشد بعد یه مدت خوب شدم و پیگیر نشدم ، پارسال که ازمایش خون دادم اهن خونم و esr بالا بود

مربوط به خودایمنی کبد بود و مثبت بود ولی انزیمای کبدیم نرمال بودن ، دوباره منو فرستادن یه ازمایشگاه دیگه ولی منفی بود ، با اصرار خودم فیبرواسکن کبد و ام ار ای هم دادم که اونا مشکل نداشت ، بعد بمن گفتن مهم نیست و برو ، ولی من خیلی نگرانم چون خوندم که ویروس تبخال میتونه محرک بیماری های خودایمنی باشه دوم اینکه اهن خونم بالا رفته که گویا اونم تو فاز التهاب بالا میره

فقط میخواستم بدونم که برای شما چه ازمایشاتی مشکل داشت و نحوه تشخیص کبد خودایمن چجوریه ؟

واسه من آنزیم های کبدیم بالا بود. بعد آزمایش ana دادم که مثبت شد، گفتن خود ایمنی کبد دارم. 

امیدوارم برای شما مشکل خاصی نباشه

واسه من آنزیم های کبدیم بالا بود. بعد آزمایش ana دادم که مثبت شد، گفتن خود ایمنی کبد دارم.  ام ...

اگه انزیما بالا نباشه چی ؟ مال من انزیما بالا نیست ولی asma یبار مثبت بود یبار منفی