2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک بعد از چند ساعت

8788 بازدید | 26 پست

دوستان من دیشب بیبی چک گذاشتم منفی بود بدون هییییچ هاله ای .اما صبح که بیدار شدم دیدم یه هاله ی خیلی ضعیفی افتاده .نظرتون چیه .کسی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه و باردار باشه ممنون میشم تجربه تون رو بهم بگید میدونم بعد از پنج دقیقه اعتباری بهش نیس اما باره اوله که اینطور شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بوده، عکسش رو بده لطفا

از رو عکس اصلا معلوم نیست .خودمم تو نور میتونم تشخیص بدم اما دیشب با نور هم که دیدم هییییچ خطی تو اون قسمت نبود .شما تجربشو داشتید

خیلی ضدحاله این ماهم اقدام بودم نمیدونم باردارم یا نه اما ماه قبل به خودم تلقین میکردم ک حالت تهوع د ...

الهی که این ماه همون ماهیه که تو دلی داری و خدا خوشحالت میکنه عزیزم

واس منم بعد چن ساعت همینطوری هاله افتاد ک باردارنبودم ماهی ک باردارشدم همون ثانیه اول هاله انداخت

من سر بچه اولم یادم نیست ک کی بی بی چک گذاشتم ک مثبت شد یا چه علائمی داشتم هیچی یادم نیست.اما الان تقریبا ۱۰ روز از اقدامم میگذره میترسم بی بی چک بذارم منفی شه باز بخوره تو ذوقم