2777
2789

ب جیبتون بستگی داره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقدر بیشتر بهتر 

یه النگو عالیه 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 
ب جیبتون بستگی داره

خودم و همسرم کارمندیم ولی فعلا اونقدر اقساط داریم که ..

ولی خب اینم جز واجباته 

ولی نمیدونم چقدر خوبه 

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر
خودم و همسرم کارمندیم ولی فعلا اونقدر اقساط داریم که .. ولی خب اینم جز واجباته  ولی نمیدونم چ ...

خب تا چقد میتونی هزینه کنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چند نفرید ؟

بازم برادر مجرد داری؟ که در آینده بخواد عروسی بگیره؟

عروسیت چند سال قبل بود چقدر داد ؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
چند نفرید ؟ بازم برادر مجرد داری؟ که در آینده بخواد عروسی بگیره؟ عروسیت چند سال قبل بود چقدر داد ؟

نه آخریه 

خب من ۱۱ سال پیش عروسی کردم اون مجرد بود چیزی نداد 

یعنی اصلا انتظاری هم نبود 

من خودم برنامه دارم وقتی برادرم داماد شد زیاد هدیه بدم چون کلا یه برادر دارم یک سرویس کامل به عروس م ...

بابا ایول به شما 

کاش من داداشت بودم ....

والا دستمون که خالیه ولی خب وظیفمونه 

۵ تومن کمه به نظرت ؟