2777
2789
عنوان

خانما و دخترایی ک بلدن چ جوری رفتار کنن با یه آقا (اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 72928 بازدید | 70 پست
نمیشه ک آدم هیچ تلاشی نکنه مستقیم ک من عمرا بگم ولی میخوام از رفتارام بفهمه

خب حرفو بی خیال بعضیا ببخشید جر هم بدی خودتو باز نمیفهمن

ولی چشم تو چشم شدن چرااا یه بار به چشماش خوب نگاه کن خدارو چه دیدی شاید اون لحظه قند تو دلش اب شد خوشش اومد ازت😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اگه اونم مشتاق به دیدنت بود نمی گفت اگه نشد هم مال خودتون...

به نظرم احساسی بهت نداره که اینجوری جواب داده، وگرنه می تونست جور کنه این ملاقات رو.

نمی دونم 

شایدم زیاااادی غرور داره!

شما هم اگه رفتی کتابو بدی مثل خودش رفتار کن، اگه خییییلی اصرار کرد بشین وگرنه اصلا( جوری رفتار نکن که فکر کنه خیلی پیگیرشی)

خواستی بری هم یه تیپ خوب بزن😁

ببین اگه اونم مشتاق به دیدنت بود نمی گفت اگه نشد هم مال خودتون... به نظرم احساسی بهت نداره که اینجو ...

کتابش خیلی قدیمیه برای دوران دبیرستانشه دگ الان فک‌ نکنم بدردش بخوره ..وقتی کتابو برام آورد ب شوخی گفت پس بیاریا منم گفتم پس نمیدم .

واقعا شاید هیچ حسی نداره هییی😪 دوستم میگه رفتی بشین حال و احوالپرسی کن زشته همونجوری زود بری بدی کتابو 

کتابش خیلی قدیمیه برای دوران دبیرستانشه دگ الان فک‌ نکنم بدردش بخوره ..وقتی کتابو برام آورد ب شوخی گ ...

حال الانتو شدید درک می کنم.

بستگی داره وقتی رفتی اون چه برخوردی داشته باشه.

حتما تعارف می کنه که بشین و فلان، بگو مزاحم نمیشم این حرفا، اگه بازم تعارف کرد بشین بعد ده دقه هم بلند شو.( تو پیامم نوشته که میره کافه درس بخونه پس برای وقت گذرونی نیست)

شاید حالا یه فرجی شد این وسط، شاید اونم دوستت داره ولی رو نمی کنه😂

پس اگه گرم گرفت، دوست داشت هی یه بحث جدید شروع کنه بفهم یه چیزی هست.

امیدوارم که بهش برسی😇

خوشتیپ برو بگو نمیخوام مزاحم درس خوندنتون بشم اگه دیدی اصرار کرد یکم بشین چرت و پرت نگو سنجیده حرف بزن اگر شوخی کرد توام بگو بخند داشته باش اگه جدی بود توام جدی باش 

اگه دیدی تا مثلا ده دقیقه اتفاق خاصی نیفتاد بگو ببخشید دیگه باید برم بعد دیگه بیا بیرون اگه چیزی خوردی خودت حساب کن 

خوشتیپ برو بگو نمیخوام مزاحم درس خوندنتون بشم اگه دیدی اصرار کرد یکم بشین چرت و پرت نگو سنجیده حرف ب ...

خب من قبل اون میام بیرون از کافه اگر مال خودمو حساب کنم باید مال اونم حساب کنم دگ ..زشت نیس فقط مال خودمو حساب کنم؟

الان پی داد ک طرفای ساعت ۵ اونجاست من چ ساعتی برم بنظرت

خب من قبل اون میام بیرون از کافه اگر مال خودمو حساب کنم باید مال اونم حساب کنم دگ ..زشت نیس فقط مال ...

نه منظورم این بود که اجازه نده اون حساب کنه 

پنج و ده دقیقه اینا خوبه چون بخاطر شما که نمیره کافه که مثلا بگی معطل میشه اون خودش اونجا میره چون کار داره پس همون ده دقیقه بعد از خودش خوبه به نظرم 

خب چ جوری اجازه ندم میشه کامل بگی 😅

😂😂مثلا میگه چیزی میخوری؟ شما یه چیزی سفارش میدی بعد از خدافظی میری حساب میکنی منظور من این بود که اگه اون گفت من حساب کنم قبول نکننننن همین 

برو خیلی معمولی باش بعضی آقایون بخاطر تجربه اشون خیلی زرنگ تشریف دارن اگه واقعا اونم احساس داره خودش بیان میکنه عزیزم ولی اینطور که حرف زدید چیزی توش معلوم‌نی از نزدیک شاید حرف بزنید بفهمی حسشو  

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤

ویک چیز دیگه که خیلی مهمه خودت باش همیشه خودت باش هر کی دور برته خود واقعیت باید ببینه وبشناسه تظاهرکردن  خوب نی

همه چیز بستگی به خودت داره توقع فقط از خودت باشه دیگه ناراحت نمشی  گاهی به خود فکر کن برای خودت وقت بزار ❤