من 16 سالمه کلاسا که مجازی شد منم دیگ درس نخوندم ریاضیم داغون شد درسا دیگه خودمو کشیدم بالا ولی واسه ریاضی رفتم کلاس خصوصی ... معلمه مرد میانسال بود هی دست مینداخت دور گردنم قشنگ سینمو لمس میکرد حتی چن بارم میگفت تو عزیزمی فلانمی بعد بوسم میکرد من دیگ اعصابم خورد شد و میترسیدم دیگ نرفتم اون کلاس الان یکی دوسال ازون ماجرا میگذره ولی روحم داغونهههه دیشبم کابوس دیدم بهم تجاوز شده چکار کنمممم کمکم کنید لطفا میخوام فراموش کنم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم خیلی تنهایی که به این چیزا فکر میکنی دوستای بیشتر پیدا کن باهاشون برو بیرون بگرد خوش بگذرون آدم وقتی بیکار باشه فکر و خیال و خاطره مخصوصا بداش زیاد میاد سراغش سر خودتو گرم کن یجوری به مرور که مشغله برات ایجاد بشه یادت میره بعدم انقدر بی زبون نباش اگر همون موقع موهاش میکشیدی جیغش در میومد دیگه از این غلطا نمیکرد توهم برات خاطره بدی نمیشد😜