2777
2789
عنوان

تجاوز

560 بازدید | 31 پست

من 16 سالمه کلاسا که مجازی شد منم دیگ درس نخوندم ریاضیم داغون شد درسا دیگه خودمو کشیدم بالا ولی واسه ریاضی رفتم کلاس خصوصی ... معلمه مرد میانسال بود هی دست مینداخت دور گردنم قشنگ سینمو لمس میکرد حتی چن بارم میگفت تو عزیزمی فلانمی بعد بوسم میکرد من دیگ اعصابم خورد شد و میترسیدم دیگ نرفتم اون کلاس الان یکی دوسال ازون ماجرا میگذره ولی روحم داغونهههه دیشبم کابوس دیدم بهم تجاوز شده چکار کنمممم کمکم کنید لطفا میخوام فراموش کنم...

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به خانوادت میگفتی و ازش شکایت میکردی مرتیکه آشغال

میترسیدم به خانواده بگم حس میکردم ابروم میره بهم میگن بی حیا مشکل از تو بوده

مشاور

•@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬

به نظرم خیلی تنهایی که به این چیزا فکر میکنی دوستای بیشتر پیدا کن باهاشون برو بیرون بگرد خوش بگذرون آدم وقتی بیکار باشه فکر و خیال و خاطره مخصوصا بداش زیاد میاد سراغش سر خودتو گرم کن یجوری به مرور که مشغله برات ایجاد بشه یادت میره بعدم انقدر بی زبون نباش اگر همون موقع موهاش میکشیدی جیغش در میومد دیگه از این غلطا نمیکرد توهم برات خاطره بدی نمیشد😜

قشنگم این چیزا به این راحتی که فراموش نمیشه تو نیاز به کمک داری

هیشکی کمک نمیکنه فقط میگن تقصیر خودت بوده حتما مشکل از تو بوده

یه بار بهش زنگ بزن به بهانه سوال پرسیدن

بعد کلی فحش بارش کن و بگو مردک حیض و کثیف اعصابمو به هم ریختی 

هر چی تو دلته بگو 

ذهنت اروم میشه چون از خودت دفاع کردی

هر زری زد تو نترس فحش بده

زیاد زر زد بگو به بابام میگم

مثل سگ میترسه