2777
2789

موهاتو دم اسبی کن اونجاهایی که سفید داره ریمل که تقریبا داره تموم میشه رو بردار بکش به موهات.قشنگ میموشونه معلومم نمیشه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهاتو دم اسبی کن اونجاهایی که سفید داره ریمل که تقریبا داره تموم میشه رو بردار بکش به موهات.قشنگ می ...

باید دو تا ریمل خالی کنم ۳۱ سالمه ولی دو سوم موهام سفیده

ای جان هم سن منی.اهااا یه راه دیگه😂😂😂.چتری جلو مو بخر با موی دم اسبی دیگه موهای خودت معلوم نمیشه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

برامنم سفید داره پریشب عروسی بودم یه رنگ زدم ده دیقه ای شستم اما خوب رنگ نگرفت همون دم اسبی بستم یکمم فرکردم اخراشو ،معلوم نبوداصن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔