2777
2789
عنوان

خانومایی ک نی نی هاشون شیرخشکیه

220 بازدید | 26 پست

ب دخترم سوپرامیل میدم ولی خیلی دیر ب دیر میخوره 

مثلن ۱۲ شب میخوره میخوابه تااا ۶ صبح 

چه شیری بدم 

ببلاک هم دادم وزن دهی خوبی نداشت 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آپتامیل میدادم ب دو تاشون

۶ قوطی شیر خشک دارم  باز نشدن  

بنظرت ببرم داروخونه عوض میکنه؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
خودتون شیر خشک دادین یا مجبور شدین؟

ن مریض شدم بعد زایمانم از ترسم ک بچه ویروسی نشع 

شیرخشک دادم  

دیگه سیننم نگرف

پسرمن ۲ماهس من بیومیل ال اف میدادم بعد۱ماه دیگ نمیخورداصلا

الان نان میدم هر ۲تا۳ساعت هم‌بیدارمیشه واسه شیر

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
پسرمن ۲ماهس من بیومیل ال اف میدادم بعد۱ماه دیگ نمیخورداصلا الان نان میدم هر ۲تا۳ساعت هم‌بیدارمیشه و ...

منم نظرم رو بیومیل و نانه 

نمیدونم دیگ موندم 

برو خداروشکر کن عزیزم  ، بچه آدم بزرگ نیست که خودشو بخوابونه چون حوصله نداره پاشه چیزی بخوره ، اگه گشنه باشه میخوره از نظر پزشک ها هم مشکلی نیست ، من پسرمو ۱ ماهه از شیشه گرفتم ولی هنوز شبا پا میشه🤦‍♀️🤦‍♀️

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃