2777
2789

بچه ها دوتا دندون شماره یک فک بالام چند سال قبل عصب کشی کردم الان سیاه شده رنگش دکتر گفته باید روکش بشه فقد خیلی میترسم ک زشت بشه دندونم چون دختر عموم چن تا دندونای جلوش روکش کرده  خیلی زشت شده دندوناش گنده شده فرم لب و دهنش خیلی بد شده بنده خدا واسه همین خیلی میترسم😥

خدا خیرتون بده ا‌گه ی دکتر میشناسین ک کارش تمیز و طبیعی انجام بده و با انصاف هم باشه بهم معرفی کنید

بوس ب کله تون😘

عه منم همین مشکل رو دارم

کلا ۳ و نیم دارم 

دندون جلوم هم سیاه شده هم درد میکنخ ینی باید عصب کشی کنم

از هزینش اطلاع داری گلم روکشش جقد میشه؟

باور میکنی از ترس اینکه زیاد بگن جرات نمیکنم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه منم همین مشکل رو دارم کلا ۳ و نیم دارم  دندون جلوم هم سیاه شده هم درد میکنخ ینی باید عصب ک ...

والا دوماه قبل ی جا قیمت پرسیدم عصب کشی ۳/۵گفت البته بستگی ب دندون داره واقعا تعرفه های دندونپزشکی سرسام آوره ولی چ کنیم مجبوریه اگه زود نری درستش کنی چند وقت بعد باید چن برابرهزینه کنی😞

عصب کشی ۳ و نیم؟؟؟ جنگه مگه مطمئنی همه جا همینجوریه یا جای گرون رفتی؟

اره دندونی ک نیاز ب عصب کشی داره گفت این قیمته 

حالا بقیه جاها رو قیمت نمیدونم ولی این قیمت رو اینجوری گفت چن جای دیگه هم زنگ زدم قیمت نگفتن برام گفته باید اول معاینه بشی تاقیمتش معلوم شه

من به همه میگم برین کلینیک زندیه برای خدمات دندان جون کارشون خیلی با کیفیته . خواهرم کلینیک زندیه شیراز روکش دندان انجام داده خیلی راضیه به همه ام پیشنهاد میده برای دندان فقط برید همینجا. (zandieh.clinic/services/tooth-crown/)