2777
2789

خیلی وقته میخواد این کار رو انجام بده من میترسم مخالفت میکنم 

ولی گیر داده و انقدر ضایع بازی در اورده که تقریبا فهمیدن خانواده اش

میترسم از واکنش خانواده اش سنی نداریم ۱۸ سالمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خونوادش داره  اگر خونواده خوبی داشته باشه منطقی و با فرهنگی باشن  گفتنش نشونه خ ...

والا همش دارن بهش میگن که با کی صحبت میکنی و به ما هم معرفیش کن و اینا میگم که علنا فهمیدن دیگه🤦‍♀️

بعد من خودمم مامانم در جریانه ولی خانواده اون رو میترسم🤦‍♀️

والا همش دارن بهش میگن که با کی صحبت میکنی و به ما هم معرفیش کن و اینا میگم که علنا فهمیدن دیگه🤦‍♀️ ...

بنظرم بذارید آتیش رابطه تون بخوابه که بتونید عاقلانه تصمیم بگیرید

فعلا هرتصیمیمی احساسیه 

پایان حکایتم شنیدن دارد...😓
بنظرم کار درستی نیست چون فعلا سن خیلی کمی دارین و ۹۹ درصد رابطه های قبل ۲۰ سالگی به جدایی ختم میشه. ...

اگه هم بنا به این باشه قرار شده مدت طولانی نامزد و عقد باشیم حالا فعلا نمیدونم حقیقتا منم کنکوریم خبلی درگیر کنکورم و واقعا رعایت میکنه ولی نمیدونم چرا گیر داده به خانواده اش بگه

بنظرم بذارید آتیش رابطه تون بخوابه که بتونید عاقلانه تصمیم بگیرید فعلا هرتصیمیمی احساسیه 

متوجهم منم قصدم همینه این هم که به خانواده اش بخواد بگه تاکید کردم که باز هم اشنایی مون ادامه دار باشه فعلا تا من وارد دانشگاه بشم حداقل

۶ ماهه مدت زیادی نیست والا انقدر استرس این رو که به خانواده اش بگه نداشتم اگه مدت زیادی بود و یکی هم ...

خیلی زوده آخه ۶ ماه چی از هم میدونید چی از هم می‌شناسید

الان هنوز آتیش علاقه تون نخوابیده که بتونید منطقی فکر کنید

اشتباه نکنید اصلا

پایان حکایتم شنیدن دارد...😓