2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله عزیزم‌لطفا دعام کنید

حتماً برات آیت الکرسی میخونم که انشاءالله خدا نی نیت رو برات حفظ کنه و بارداری راحت و خوبی داشته باشی و به خوشی وسلامتی بیاد بغلت گلم  

دعا کن بی بی چک منم مثبت شه منم منتظرم

عزیزم واقعا خوبه اخه تو تاپیک قبلی یه دوستی گفت پاینه ترسیدم 😓

خآنمی شما پنج هفته ای و عدد بتای شما بالای ۴۰۰ هست چون شما آزمایش بتا دادید که فقط عدد رو تا ۴۰۰ حساب کرده و هرعددی بالای ۴۰۰ رو حساب نمیکنه ممکنه مال شما ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰ یا هرچیزی بزرگتر از ۴۰۰ باشه چون تیتر ندادید حساب نکردن

باید تیتر بتا میدادید همین فردا برو بگو تیتر بتا میخوام تا عدد دقیق بتا رو بهت بگن

خآنمی شما پنج هفته ای و عدد بتای شما بالای ۴۰۰ هست چون شما آزمایش بتا دادید که فقط عدد رو تا ۴۰۰ حسا ...

یعنی همه باید بگن این موضوع رو اخه کسی چنین چیزی به من نگفت یعنی من بالای چهارصد هستم