2777
2789
عنوان

کیا بچه ابتدایی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 31 پست
ممنون عزیزم ما زاهدانیم. هیئت امنایی ثبت نامش از کی و شرایطش چطوره؟ یکم توضیح میدی گلم؟

بابا زاهدان ک خوبه کلی مدرسه خوب داره از جمله ۱۳ابان جمهوری

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ممنون عزیزم ما زاهدانیم. هیئت امنایی ثبت نامش از کی و شرایطش چطوره؟ یکم توضیح میدی گلم؟

عذرمیخام شوهرتون نظامیه؟؟

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ول کنید بچه بره مدرسه اش، ادمها باید خودش ن رو با هر شرایطی وفق بدند تا روحیه شون قوی باشه، بچه چه میدونه محروم نا محروم چیه!! خودتون هم به درساش تو خونه برسید و همه چی اوکی میشه!  

ممنون عزیزم خودم هم بیشتر موافق همینم ولی خب میترسم نتونم. دختر کوچکم خیلی شیطونه و اینجا دست تنهام ...

عزمزمه اگر کلاس اول کم آورد دوم جبران می کنه خیییلی اوضاعش بد بود براش معلم بگیر 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
 بابا ول کنید بچه بره مدرسه اش، ادمها باید خودش ن رو با هر شرایطی وفق بدند تا روحیه شون قوی باش ...

بابا زاهدان ک‌خیلی خوبه این استان کلی شهر داره زاهدان مرکز استانه بهتره

عزمزمه اگر کلاس اول کم آورد دوم جبران می کنه خیییلی اوضاعش بد بود براش معلم بگیر 

عزمزمه یعنی چی

عزمزمه یعنی چی

وای گوشیم عزیزم رو عزیزمه می نویسه با عجله تایپ کنم این طوری می شه 😅

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

از همین حالا تو خونه باهاش کار کن برای سال دیگه ،خوندن و از تو‌گوشی یادش بده نود درصد جلو میفته

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
نه گلم درس میخونه . ممنون از راهنمایی خوبتون    

قربونت برم‌ببرش ۱۳ابان مدرسه ش عالیه بهترین معلمارو داره شهریه شم خیلی مناسبه زیر۵۰۰

قربونت برم‌ببرش ۱۳ابان مدرسه ش عالیه بهترین معلمارو داره شهریه شم خیلی مناسبه زیر۵۰۰

من میخوام بیام زاهدان میشه مدارس خوب پسرانه ابتدایی معرفی کنین و بگین کدوم ناحیه آموزش و پرورشه؟