2777
2789

سلام همگی من الان ۱۸ هفتمه ی دختر دارم دومین بارداریمه امروز رفتم گفت پسره 

اول اینکه همه نشونه ها تو همه یکسان نیست من خیلی از نشونه هام مث دخترم بود مثلن تنبل شدنم الان بهترم ولی تا سه ماهگی بشدت تنبل خواب الود بودم میگن پسر باشه زنگ میشی 

بعد صورتم پرجوش شد پوستمم کدر شد ولی سردخترم پوستم صاااف شاداب شده بود اینجا برعکسشو باز میگن 

خط نیگرا سردخترم داشتم سراینم همون شکل زیر نافم دارم 

بتا هم یروزقبل موعد هزار بود میگن دختر بتا بالا میشه ولی ازمنم بالا بود حتی ضربان قلبشم زیاد بود ازاول سردخترم تا سه ماهگی فقط ترش میخورم بعد شیرین سراین ترش و شور میخورم شیرینم میخورم ولی خیلی ن 

سردخترم اصلن حالت تهوع هم نداشتم ولی سراین تا سه ماهگی حالتشو داشتم همه میگفتن اینم دختره ولی حس مادرانم میگفت پسره 

حالا اگه سوالی دارین بپرسین جواب میدم 

من این حالتاروسرهردوتابچم داشتم وهردوپسرن .خیلی نمیشه به علائم اعتمادکردچون باتوجه به بدن وشرایط هرکس علائماهم متفاوته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین علامتارو دارم

همه بهم میگن دختره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

نی نی منم پسره

منم تنبل شدم تا حدود هفته ۱۲ و دوس داشتم دراز بکشم سرم درد میکرد بعدش بهتر شدم

حالت تهوع از ۱۰ هفته شروع شده و بالا هم آوردم چندبار، نمیتونستم آشپزی کنم اشتهام کور میشد

چندبار هم حس کلیه درد داشتم

لاغر شدم 

منم تا الان حتی یک نفرم بهم نگفت پسر داری همه میگن دختر دارم خودمم احساسم میگه دختره

منم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

من ب شدت سرمایی هم شدم