2777
2789
عنوان

نشانه های بارداری پسر...هرکی دوس داشت بیاد بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 49 پست
وای من نه از روزی حامله ام دمای بدنم خیلی بالاست بعضی شبا با اینکه زمستونه لخت میخوابم بدون پتو  ...

من همش لرز دارم

۲تا پتو رومع بازم میلرزم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب مال هرکس متفاوته. شکم شماازکی مشخص شد. یعنی ازهفته چندم بقیه فهمیدن بارداری

هنوز کوچیکه الان که رفتم توی ۱۶ هفته هنوزم تا خودم نگم شکم ندارم کسی بفهمه

دور تا دور نافم مثل یه توپ کوچیک بالا اومده 

هنوز کوچیکه الان که رفتم توی ۱۶ هفته هنوزم تا خودم نگم شکم ندارم کسی بفهمه دور تا دور نافم مثل یه ت ...

من نافم خودش تویه دورش اومده بالا وزیرشکمم بزرگ شده. اونقدنه که کسی متوجه بشه. 

هنوز کوچیکه الان که رفتم توی ۱۶ هفته هنوزم تا خودم نگم شکم ندارم کسی بفهمه دور تا دور نافم مثل یه ت ...

باورت میشه من ۸ هفتگی رفتم خونه خواهر شوهرم دخترش دستشو گذاشت زیر شکمم گفت حامله ای؟؟

لباسمم تنگ نبود بافت مدل پانچ بود یعنی خیلیییی لش افتاده بود 

باورت میشه من ۸ هفتگی رفتم خونه خواهر شوهرم دخترش دستشو گذاشت زیر شکمم گفت حامله ای؟؟ لباسمم تنگ نب ...

یه افسانه هست که میگن اگه دختر متوجه شکمت بشه بچه پسر میشه و برعکس🤭😀

خیلی از این حرفا میزنن. نخ و سوزن هم الکی بود ظاهرا.. 

من حدود ده سال پیش دوستم متخصص نخ سوزن بود واسه من سن ازدواجمو گفت درست در اومد بعدش گفت دوتا پسر و یه دختر خدا بهت میده اولی پسر ، دومی پسر و سومی دختر

حالا فعلا اولی پسر شده تا خدا چی بخواد😀

نمیدونم از نظر علمی که اعتمادی نیست ولی اتفاقی درست میشه گاهی

احساست چی میگفت؟میگفت پسر داری یا دختر؟ 

پسر. نخ و سوزن برا من درست بود..‌ و برای خیلیای دیگه... ولی برا اولین بار برا زن داداشم اشتباه در اومد.. شایدم درست نگرفته بودیم... ولی من میدونستم پسر میارم