2777
2789
ببخشید شما نپرسیدین هزینه اش حدودا چقدر میشه؟

هر سی سی سه و نیم ب من گفت البته ارزونتر هم بود سه و نیم گفت خوبه و ماندگاری بالا 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم زشت بشم بد نمیشه یعنی

ن انشالله ذ  

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
عه جدا 

بلی

عزیزم شما دکتر الهام صولت رو‌میشناسید برای تزریق ژل لب میخوام برم پیشش خیلی میترسم کارش خوبه؟

سلام بله منم شنیدم البته کارشون رو هم دیدم لب بالا رو یه کمی بزرگ میکنند من دوست نداشتم رفتم پیش خانم دکتر فاطمه رفیعی راضی بودم

سلام بله منم شنیدم البته کارشون رو هم دیدم لب بالا رو یه کمی بزرگ میکنند من دوست نداشتم رفتم پیش خان ...

عزیزم مطب ایشون کجاست و اینکه چند بار رفتین پیششون ،چی میخواستین ؟ خوب درامردن؟

عزیزم مطب ایشون کجاست و اینکه چند بار رفتین پیششون ،چی میخواستین ؟ خوب درامردن؟

بله ژل لب خواستم و گفتم لب بالام نمی‌خوام خیلی بزرگ بشه دقیق همونی که خواستم در آورد. از مریضاش سؤال کردم همه راضی بودند. چندتا از خانمها که پیش دکتر صولت زده بودند ترمیم رو اومده بودند پیش ایشون. مطبشون شیخ صدوق شمالی کوچه ۴۴ ، داخل کوچه دست چپ آخر بن بست هست . سر نبش کوچه بانک هست. من یکبار رفتم پیششون ولی از خانمهایی که چندین مرتبه اومده بودند پیششون سؤال کردم راضی بودند. منم راضی بودم.انشاالله آدرس رو درست گفته باشم. چون اسفندماه رفتم پیششون.

من چندروز پیش ژل لبمو ترمیم کردم لبام خییلی ورم کرد ترسیده بودم😂 الان ورمم رفته خیلی دوست دارم فرمشو.

شماهم یه سی سی بزن چون کمتر از این ارزش نداره بری اونجا اذیت شی، تازه اولش نصفش جذب میشه