2777
2789
عنوان

دردسرهای خرید بلیط از فلایتیو

52 بازدید | 5 پست

سلام دوستان، من به یه مشکلی خوردم گفتم بهتون بگم شما حواستون باشه.

اول از همه دقت کنید که دارم در مورد "فلایتیو" میگم، چون اسمش خیلی شبیه فلای‌تودی هست ممکنه خیلیا اشتباه کنن

هفته پیش من میخواستم ازشون بلیط بخرم، بلیط موجود بود و من هزینه رو واریز کردم، بعد یه تماس با من گرفتن که اطلاعات رو تایید کنم که بلیط صادر شه و منم تایید کردم، نیم ساعت بعدش اسمس اومد که بخاطر تکمیل ظرفیت بلیط صادر نشده. تا اینجاش اوکیه و برای همه آژانسها ممکنه پیش بیاد.

من رفتم توی پنل کاربریم که درخواست بازگشت وجه بزنم که برم از جای دیگه خرید کنم که در کمال تعجب دیدم همچین گزینه‌ای نداره( علی بابا و فلای‌تودی میدونم که دارن)، خلاصه مجبور شدم بهشون زنگ بزنم و حدود یه ربع پشت خط بودم تا وصل بشه، بهشون گفتم من پولم رو برای خرید لازم دارم گفتن ما همچین امکانی نداریم که بتونیم پول بلیط رو سریع به حسابتون برگردونیم، خلاصه بعد کلی غر زدن بهشون قرار شد که من بهشون شماره شبا بدم که حداکثر تا ۷۲ ساعت به حسابم برگرده، دوباره بعدازظهر بیست دیقه پشت خط بودم که بهشون تاکید کنم من پولم رو برای خرید بلیط نیاز دارم که خانمی که جواب دادن گفتن که من تو اولویت میذارم.

روزی که من خرید کردم دوشنبه بود، امروز یکشنبه‌س و هنوز پول منو برنگردوندن

جالبه که موجودی حساب کاربریم هم صفره، هر بار هم که میخوام تماس بگیرم حداقل ۱۳ نفر تو صف انتظاره و این یعنی حداقل یه ربع پشت خط موندن(البته چند دیقه پیش که زنگ زدم ۳۰ نفر پشت خط بود).

خواستم بهتون بگم اگه تو جزیره ادمخوارها هم گیر کردید از فلایتیو خرید نکنید. اگه به مشکل نخورید همه چی اوکیه ولی اگه مشکلی پیش بیاد باید از هفت خوان رستم بگذرید که به پولتون برسید.

هنوزم تو این هیاهو، توی این بغض شبونه...من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه

یه چیز دیگه هم بگم، من حساب کاربریم رو که چک کردم یادم افتاد که این ماجرا دقیقا سه سال پیش تکرار شده بود برام‌ من یه بلیط رو کنسل کردم و دقیقا یک ماه مجبور شدم پیگیری کنم تا پولمو برگردونن، اون موقع بهونشون این بود که ایرلاین پول رو دیر برمی‌گردونه ولی این سری هیچ خریدی انجام نشده بود.

من فکر می‌کنم اینا با هر بهانه‌ای مسافر رو مجبور می‌کنن که پول واریز کنه و انقد پروسه پس گرفتنش سخته که پول شما مدت طولانی توی حسابشون میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با کارت هدیه از علی بابا بلیط هواپیما خریدم بعد بنا به دلایلی مسیر پروازمو خواستم تغییر بدم یعنی مثلا به جای تهران تبریز برم تهران مشهد همچین امکانی نداشت زنگ زدم خودشون برام اینکار بکنن که گفتن نمیشه بلیط کنسل کن کنسل کردم و۴۰درصد هزینه کنسلی ایرلاین انتخابی من بود!!!

بعد هزینه به شماره کارت حسابم برنگشت زنگ زدم گفتن چون با کارت هدیه خرید کردی پولی برگشت به حساب داده نمیشه !!وفقط میمونه تو سایت علی بابا برای خرید های بعدت و مسیر پروازی هم که میخواستم برم تکمیل شد واینطوری شد که من ۲۳میلیون پولم رفت رو هوا ومجبور شدم مجدد هزینه کنم 

ممنون که گفتی، چقدر حیف که این همه پولتون سوخت شد :(

دوستان لطفا شما هم اگه تجربه‌ای دارید بگید که حواسمون جمع باشه.