2777
2789
عنوان

خواستگار و خونه ی به هم ریخته و داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 102 پست
منم می دونستم قراره از فامیل برام خواستگار بیاد ، و می دونستم سر تمیزی خیلی حساس هستند  و از ا ...

بالاخره غریبن و عقلشون به چشمشون خوشم نمیاد فکر بد بکنن و پیش خودشن حرف بزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان مجردیم یکی از اقوام بابام اومد خواستگاری 

چطور 

بدون خبر 

من کلاس هنری رفته بودم حسابی خسته ،ساعت سه رسیدم خونه تا ناهار خوردیم شد سه و نیم منم همونجا تو سالن چرت زدم  

اون موقع لبجیم کوچیکه بود در رو باز گذاشته بود تو کوچه بود 

یهو صدای خواهر پسر اومد ک صدا مامانم میزنه 

وضعیت سالن ب علت خالی کردن انباری و مرتبی خونه ،پوکیده بود یعنی شتر با بارش گم میشد 

در کل سالن هم بهم ریخته بود 

من و آبجی و مامانم ب سرعت نور هرچی ک تونستیم بردیم داخل اتاق و منم تو اتاق موندم 

هرکاری کردن نرفتم تو جمعشون 

پسره بعداً فهمیدم حسابی دعواشون کرده و ناراحت شده بیخبر اومدن 

مثلاً منو می‌خواسته 😄 

ولی من همیشه حرص وضعیت خونه و این چیزا رو می‌خوردم ک خجالت میکشم 

عقل مردم تو چشمشونه 

ولی نظافت ربطی ب کهنگی و خراب بودن وسایل نیس 

مطمینا میرن مگر از قبل بشناسند کلا همینه وضع 

چون میگن دختر هم همین میشه تقریبا تاثیر داره البته 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
در ایام سینگل که بودم خونمون دوطبقه بود و مادرم طبقه بالا رو تمیز و مرتب کرده بود تا خواستگاری که فا ...

اره خونه ی قبلی مام اینجوری بود پذیرایی طبقه ی بالا بود خیلی نمیرفتیم نشیمن خودمون پایین بود دیگه هرچیم بود مهمون که میومد جدا بود از اونجا

اخی خدا حفظتون کنه من بچه نیستم ۲۱ام شغلشون چیه؟

مهندس ناظر...

انشالله یه بخت خوب قسمتت بشه عزیزم♥️🥰

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بهتره روی مادرت کار کنی معمولا مادرا رو دخترشون از همه لحاظ کار میکنن ک همه چی تموم باشه

من نمیتونم خستم میکنه جدیم نمیگیره

خواهر بزرگترم چیزی بگه بهتر جدیش میگیرن

که اونم مثل من خسته شده زیاد گیر نمیده خیلیم نمیاد خونمون دیگه

اسی اینکه بزاری بری خیلی زشته یهو دیدی همین خوب بود و شرایطش اوکی بود اینجوری فقط خونه بهم ریخته اس ...

شرایط ازدواج ندارم اصلا 

اگه کسی نبود خونه برای دل خودم میکردم

ولی الان بخاطر اونا نمیکنم کاری 

خب عزیزم بامامانت صحبت کن در این مورد که شرایط نداری

والا هزاربار بیشتر گفتم

حس میکنم سربارشون شد دیگه

صبح تا ظهر میرم سر کار نباشم بعدم میام لباس عوض میکنم میرم باشگاه تا ۷ اینا بعدم بیام خونه یه چیزی درست کن بخورم و بخوابم 

فقط میخوام تو خونه نباشم و وقتمو گذاشت واسه پیشرفت خودم 

به مامانت بگو من جوابم از همین الان منفیه ولی زشته آدم مهمون قبول میکنه باید شرایط پذیراییشم فراهم کنه یکیش تمیزی خونه س بعد برا احترام برا خودتون هم شده از خونه رفتن عیبی نزارن خونه را تمیز کن