2777
2789
عنوان

خواستگار و خونه ی به هم ریخته و داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 102 پست
زمان مجردیم یکی از اقوام بابام اومد خواستگاری  چطور  بدون خبر  من کلاس هنری رفته ب ...

اره منم همینو میگم 

اصلا زندگی طرف داغونه جلوی غریبه حفظ ظاهر میکنه

من این جریان خواستگاری رو دوست ندارم

ولی بدمم میاد که کسی بیاد این وضعیت خونه باشه

منم شلختم درحدی که لباشم‌ اینور اونوربندازم ولی تو یچی دیگه ایی😂😂

من اکثرا یا تو اتاقم یا بیرون خونه

اونجا رو خب اخر هفته ها تمیز میکنم لباسامو جم میکنم

مشکل اتاق نیست اصلا من میدونم اینجا فضای من نضافتش با منه هر هفته انجام میدم مشکل پذیرایی و آشپزخونسا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به مامانت بگو من جوابم از همین الان منفیه ولی زشته آدم مهمون قبول میکنه باید شرایط پذیراییشم فراهم ک ...

من میفهمم چی میگی

ولی به مامانم بگم انگار با سنگ صحبت میکنم هیچی نمیشنوه اصلا نمیبینه وضع خونه رو میگه نه هیچی نیست 

منم بخوام تمیز کنم همه دست جمعی میگم این ناز میکنه وگرنه میخواد ازدواج کنه که براش مهمه

نمیفهمن بخاطر اینکه تو دهن مردم حرف ندیمه

اره منم همینو میگم  اصلا زندگی طرف داغونه جلوی غریبه حفظ ظاهر میکنه من این جریان خواستگاری رو ...

درسته 

حس منفی میده ب آدم 

بخاطر کهنگی و خرابی و پارگی شاید کسی ک پول براش مهم نباشه ولی تمیزی برا اکثریت مهمه 

من خودم جایی ک برم اصلا دقت نمیکنم ب وسایلت و تمیزی فقط ب بو حساسم 

قبلاً برا پایین خواستگاری می‌رفتیم من م فقط دختر رو چک میکردم ک ب پایین دقیقا بگم صورتش و اندامش اینجوریه ک اگر پسنده بریم برا جلسه دوم😂 آخرهم ما موس موس کردیم با دوست دخترش مزدوج شد😂

یکی از اقوام خیلی پولدارن.تاجرن.پسره با دو ست دخترش ازدواج کرد دختره خوشگله ولی نگم از وضعیت زندگیشون فرشته از کهنگی کج شده بودن و لبه داشتن پشتی ها داره و لنگه ب لنگه 

وضعیت زندگی بسیار داغون 

ولی پسره بزور مامانش برد و الان دیگه خودشون دنبال عروس و دومادن 

البته انتخاب پسره چنتا دلیل داشت ک بعداً نتیجه گرفته بوده همه زنا می همن😄

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
میدونی از سرمنطقی که قبول دارن باهاشون حرف بزن

منطقشون اینکه من بچم

کلا حرفام جدی گرفته نمیشه 

۸۰درصد مواقعم اینجوری میشه که دیدین من گفتم و هیچکدومتون قبول نکردید

بعد اینکه واسه من خواستگار قبول کنن اوکیه ولی

درسته  حس منفی میده ب آدم  بخاطر کهنگی و خرابی و پارگی شاید کسی ک پول براش مهم نباشه ولی ...

ببین اینجوری بگم بهت که همون قط امید کردیم از مامان بابامون که به خودشون بیان بفهممن چقدر شرایط عجیبه 

خودمون واسه ایندمون قدم بر می داریم 

دیگه خسته شدیم انقدر تذکر دادیم 

هرکس دیگه دنبال پیشرفت خودشه

ببین اینجوری بگم بهت که همون قط امید کردیم از مامان بابامون که به خودشون بیان بفهممن چقدر شرایط عجیب ...

درسته ولی فعلا تو یه خونه آید 

مامان تون از اول همین بوده؟ یا پیر هستن؟

اگر اره  بنظرم پتو ها ک میگی چرکه هربار دوتا دوتا بده خشکشویی لااقل اینایی ک تو چشمه آخر کار پتو های دیگه ک خونه بو نگیره 

مبل هم خشکشوییا یا قالی شوییا میان خونه هم پرده هم مبل رو میشورن 

پول رو از بابا بگیرید 

بعداً ازدواج کردی حتی نخواستی تمیز کنی خدمات زنگ بزن بیان 

خودت بخوای الان پول بدی وظیفت میشه مگر ب قصد کمک اگر بابا پولل کم آورد 

اینجور انگار فقط مراسم مهمونی ک خرج میوه و شیرینی و استرس برا تو میشه 

خودت ک وقت نمیکنی تمیز کنی کارایی ک گفتم با پول بابا جوون حل کن 

جارو و گرد گیری حتی هنوز انجام بشه نیم ساعت فوقش یک ساعته

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
درسته ولی فعلا تو یه خونه آید  مامان تون از اول همین بوده؟ یا پیر هستن؟ اگر اره  بنظرم پ ...

نه مامانم کارمندبوده عادت نداره کلا به کار خونه 

خونمون که بزرگتر بود کسی میومد تمیز میکرد 

الان یجوریه که کسی بیاد یجورایی راحتی بقیه رو ازشون میگیره مامانم عادت نداره به انجام همشون کسیم نمیخواد بیاد برای کمک

مبل و پرده و جم کردن کسی و پتو و اینا همه میره واسه دو هفته قبل عید انجام بشه

نه مامانم کارمندبوده عادت نداره کلا به کار خونه  خونمون که بزرگتر بود کسی میومد تمیز میکرد&nbs ...

پس بهتر بود قرار رو اون موقع میذاشتن 

تمیز کن دیگ

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...