2777
2789
عنوان

خواستگار و خونه ی به هم ریخته و داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 102 پست
من که نیستم بیامم خونه خستم میخوام یکم استراحت بکنم یه امروز مرخصیم فقط هرچیم میگم انگار نمیبینه خ ...

بهتره روی مادرت کار کنی معمولا مادرا رو دخترشون از همه لحاظ کار میکنن ک همه چی تموم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا پس غذا هم نخوریم تا خونه تکونی عید🙄🙄🙄🙄 برو همون رو مبلی ها رو بنداز ماشین زود بشور یه طی ...

والا الان نمیتونم بکنم دیگه برداشت دیگه میشه

ولی بخوامم بکنم ترجیحم اینکه یه وقتی باشه کسی نباشه غر بزنه که روزای تعطیل که هستمم همه خونن

یه بهونه بیارین امروزوکنسل کنین بزارین واسه فرداپس فردا....امروزم کلابمون خونه تمیزکاری کن

این خونه با یه روز تمییز نمیشه که آخه

الانم اکثر خونه های ایرانی اینطوری ان.همه منتطر خانه تکانی ان..یاد اون کاریکاتور موی خانمها افتادم قبله عید بعد عید گذاشته بودن...راستی نوشته بود خانمها اسفندماهها اصلاحم نمیرن مردی میشن واسه خودشون

به چرندیات نی نی سایت گوش نکنین... بابت هر ایرادی اطرافیانتونو حذف نکنین...آدم بی ایراد پیدا نمیکنین...خودتون رو تنها نکنید..

عزیزم من واقعا درکت میکنم چی میگی منم از ترس رفتارای خانوادم تاحالا جرات نکردم حتی یه خواستگارو بگم ...

چی بگم والا منم همینطورم

رفتارشونم یه جور هرچی میگم فلان کارزشته فلان حرفو نزن این ادم غریبس جلوش درست رفتار کن با من به خرجشون نمیره 

فقط اعصاب خودم خورد میشه 

عزیزم سعی کن هر روزی یه طرف خونه رو تمیز کنی جمع وجور کنی من باردارم یه ماه م مونده بخدا حتی امروز پتوهم شستم ده روزه خونه تکونی عیدمو انجام دادم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

اسی اینکه بزاری بری خیلی زشته یهو دیدی همین خوب بود و شرایطش اوکی بود اینجوری فقط خونه بهم ریخته اس اونجوری خواستگارها میاند علاوه بر خونه ی ترکیده عروس خانومم تشریف نداره 

الان تا شب خیلی وقت هست اول برو اون کرسی باباتو جمع کن بعدرو مبلی هارو بنداز تو ماشین لباسشویی پرده رو هم اگه سبکه در بیار قسمتی که لکه داره با صابون بشور بعد بنداز تو لباسشویی و وقتی در اوردی همون جور حالت نم دار آویزون کن هم خشک میشه هم اتو بعدم یه جارو و گردگیری و ظرفارم بشورو گازم دستمال بکش و طی بکش همش کار سه ساعته بعدم برو یه دوش بگیرو مثل یه دختر خوب یه آرایش ملیح کن مادرشوهر آینده ببینه چه عروس کدبانو و دسته گلی گیرش میاد 

......
همسرت کمکت نمیکنه؟ یعنی برگردی  عقب ازدواج نمیکنی؟

همسر بیچاره از ۶صبح میره هفت غروب برمیگرده بنظرت من دیگه چطور بهش بگم این دو سه ساعتم که اومدی بچه رو بگیر🤕

خونه مامانم هست که شوهرم میگه هفته ای یبار برو بچه به اینور اونور عادت نکنه...الان دو هفته ست نرفتم داداشم مریض شده میگم بچه رو مریض نکنه...الان خیلی بهتر شده،اوایل که اومده بودم خونم اصلا نمیتونستم به هیچکاری برسم حتی دستشویی هم نمیرفتم تا شوهرم بیاد😂😂😂 برگردم عقب اینقدر زود ازدواج نمیکردم میذاشتم حداقل ۲۰ و رد کنم بعد...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

لباسهای خودتو مه حداقل میتونی جمع کنی ؟  

بعدشم قبل قرار خواستگاری هم شما تو اون وضع داشتی زندگی میکردی پس مقصر کثیفی خونه خودتم هستی

روزی یه قسمت خونه رو تمیز کن 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
چندسالته؟ دوست داری توضیح بده چه شرایطی؟

۲۱ سال 

شرایط ذهنیم 

الان اماده ی زیر باررفتن همچین مسئولیتی نیستم

به اندازه ایم مستقل نیستم که بتونم نتیجه های بدشو تنهایی تحمل کنم